Reklama

Reklama

Špeciálna agentka FBI Sarah Ashburnová (Sandra Bullocková) a bostonská policajtka Shannon Mullinsová (Melissa McCarthyová) už ani nemôžu byť odlišnejšie. Upätá Sarah pracuje v New Yorku a dúfa, že ju znova povýšia. Je ambiciózna, talentovaná, inteligentná a pre skvelé detektívne schopnosti ju porovnávajú so Sherlockom Holmesom. Ako najšikovnejšia zo všetkých sa to nebojí dať najavo, čo je však dôvod, prečo nemá rodinu ani priateľov, len kolegov, ktorí ju neznášajú. Na rozdiel od nej, svojrázna Shannon vyrastala v uliciach Bostonu a dokáže bleskovo strieľať rovno od boku. Keďže pred nedávnom zatkla aj svojho brata, znepriatelila si ešte aj svoju vlastnú rodinu. Nečudo, že zlomyseľná náhoda zariadila, aby sa životné cesty týchto dvoch žien skrížili. Newyorskú agentku Sarah prevelia do Bostonu, aby pomohla tamojšej polícii vyriešiť sériu brutálnych vrážd. Už čoskoro sa však do stane do konfliktu nielen s bostonským podsvetím, ale aj so svojou novou kolegyňou, policajtkou Shannon. Obe ženy zákona dostali rozkaz, že musia na prípade spolupracovať, problém je v tom, že ani jedna z nich o túto spoluprácu nestojí. Sarah chce všetkým dokázať, že aj sama vyrieši veľký prípad, Shannon zase neznesie na svojom teritóriu nikoho cudzieho. Rozkaz je rozkaz, a tak ženy musia vytvoriť detektívnu dvojicu a stať sa parťáčkami. Zatiaľ čo Sarah začína oceňovať šikovnosť a úspechy Shanon v teréne, Shanon sa začína učiť ovládať samú seba. Keď obe ženy nakoniec spoja svoje sily a postavia sa brutálnemu drogovému magnátovi, s prekvapením zistia, že sa stali veľmi dobrými priateľkami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 2

Recenzie (433)

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Přestože jsem si tak nějak zvykla na to, že herečka Sandra Bullock hraje ve filmech podobného ražení ráda FBI agentku, nemohu se zbavit toho prkenného dojmu. Je mi bohužel líto, že spousta herců ani na svůj věk nevypadají ( viz.právě Bullock, která v cca 50 vypadá stále na 30 - kromě stařeckého krku) a tudíž ani jejich tvář nevyjadřuje tolik emocí, jako to zvládne člověk, který žádnou plastickou operaci nemá. Kdybych se měla dostat k filmu samotnému, tak ho vyhodnotím obsahově jako naprostý nesmysl. Ale nemohla jsem jako sketa dát horší než průměrné hodnocení, protože mi průměr tak nějak zvyšovala Melissa McCarthy a spousta nadupaných vtipů, které tu nebudu spoilovat. Kdybych se někdy nějakou náhodou znovu dostala k tomuto filmu, tak bych jej pravděpodobně nechala běžet a znovu si užívala souhru buranství a přehnaného intelektu na americké půdě. Co dodat...takový styl mě baví, ale jsem upřímně zvědavá jak se vyvrbí pokračování... ()

choze 

všetky recenzie používateľa

"Kdo při sraní zavírá dveře od záchodu?" - "Civilizovaní lidé." Holčičí buddy, kde jsou za dvě rozdílné a nedoborovolně spolupracující/sblížující se parťačky šprtka Bullock a drsnohovadská McCarthy a je to celkem fajn dvojka. Ty si zřejmě rozebraly i většinu 43 milionového rozpočtu, protože akce je stopové množství a film vypadá dost levně. Ale na Sandru (byť klasicky nevtipně přehrávající) se dobře kouká a Melissa celkem hlásí, takže obhájí průměrnou známku. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Zklamání. Přemrštěná stopáž plná nudných a slabých vtipů. Sandra Bullock odvedla co mohla a vysloužila si hvězdičku navíc, nicméně Melissa McCarthy hrála (nebo dokonce sama je) naprosto otravnou čůzu, kvůli které jsem to málem nedokázal dokoukat. Ne, opravdu. Nikde ji zrovna nemusím, ale tady mi totálně pila krev. Mít to 80 minut, možná by šlo o slušnou oddechovku. Nechápu úspěch, ale asi mohou tvůrci poděkovat skvělé propagaci, protože co se filmu samotného týká, vidět znova ho vážně nepotřebuju. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $43miliónovTržby USA $159,581,587Tržby Celosvetovo $230,781,587Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,723,306 //počet predaných kusov 1,062,905Tržby za predaj DVD v USA $41,043,318 //počet predaných kusov 2,686,130║ tak toto je v USA hit?? fakt riadny podvkus tam musia mať, absolútne režisérsky amatérska suchopárna schématická banálnosť kde Sandra Bullock hrá fakt otrasne bez chuti, len sa tam premáva, občas nejaký ten frk výjde ale prevažne dosť ťažká otravnosť, ruky preč /videl v kine: 25%/ __moja recenzia ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Naozaj nechápem stupiditu amerického publika, keď túto rádoby-komédiu dokázali nakŕmiť toľkými zelenými bankovkami. Až taký problém by to nebol, pokiaľ by bol príbeh akási paródia policajného prostredia. Bohužiaľ tento film však tvorcovia mysleli naozaj vážne a miestami som sa naozaj cítil trápne - hlavne za samotných hercov a v neposlednom rade aj sám za seba. Naozaj som sa snažil, rovné dve hodiny som sa snažil prísť na chuť tomuto humoru. Humor, ktorý je postavený na rozdielnych povahách policajtov je vďačným objektom scenárostov, toto je však dvojhodinová uvrešťaná smršť nevkusných narážok a nevtipných žartov. Táto dvojka mala totiž k sebe tak blízko ako američania k zdravému životnému štýlu, chémia tu absolútne nefungovala. Dokonca som im ich postavy neveril ani kým narazili vo filme jedna na druhú. Scenáristi by mohli pochopiť, že fuck-ovanie stále dookola už dávno nie je terno. Po tom všetkom do toho v závere bez hanby vopchajú nejaký pokus o dramatické vyvrcholenie, tak tu už končí všetka sranda. Dobrý výber hudby a tých pár scén, ktoré ma rozosmiali za to ale naozaj nestáli. Je množstvo filmov, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť oveľa viac. 35%. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (14)

  • V zábere, keď Shannon Mullins (Melissa McCarthy) vyberie sponku z vlasov agentky Sarah Ashburn (Sandra Bullock), si agentka zastrčí vlasy za ucho, no v ďalšom zábere má vlasy v tvári a následne opäť za uchom. (XsApollo)
  • Když keď Shannon Mullins (Melissa McCarthy) pronásleduje černocha za požívání trávy, hodí po něm meloun. Ten spadne na zem a mírně praskne. V dalším střihu je však rozpraskaný více a posunut blíž k ležícímu herci. (Chip89)
  • Film bol do kín distribuovaný pod falošným názvom Hot Mess. (tarponko)

Súvisiace novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (viac)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (viac)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama