Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sword Art Online je skutočne výnimočným anime počinom vrámci žánru isekai. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy svetu vládnu virtuálne hry. Najnovšie bola na trh uvedená veľmi očakávaná hra Sword Art Online, ktorá okamžite pohltila svojich hráčov svojim úplným ponorením, nekonečnými možnosťami a otvoreným svetom. Táto virtuálna realita je všetko, po čom hráči kedy snili. Celý svet je koncipovaný do velice príťažlivého fantasy prostredia, a čo sa animačnej a audiovizuálnej stránky týka, SAO je naprostá dokonalosť. Avšak nie všetko je také ružové, ako sa na prvý pohľad môže zdať, totižto hráčom je znemožnené sa odhlásiť a vrátiť sa späť do reálneho sveta. A keď sa o to podaktorí náhodou pokúsili, tak im bezprostredne nato NerveGear uškvaril mozog. ()

Reklama

TomX2

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Nápad uväzniť niekoľko tisíc ľudí v jednej online hre, z ktorej niet úniku rozhodne nie je zlý nápad a aj keď je pravda, že tento žáner či už anime alebo hraných filmov ide mimo mňa, zatiaľ ma to zaujalo. Postavy mi nevadia, i keď zatiaľ nezaujali a veľa o nich nevieme, sú celkom sympatické a zatiaľ najviac sympatizujem s Tsuboi Ryoutarou (herný nick: Klein ). Čo ma ale zatiaľ najviac zaujalo je celkom nápaditá a dobrá hudba akoby zo starých vojnových filmov o rodoch, kráľovstvach atp. Animácia sa mi celkom páči, i keď zatiaľ sa mi zdá príliš obyčajná. Moje hodnotenie: 90% ()

sans.sourire 

všetky recenzie používateľa

Prostě epické, jak se říká. Velmi mě to zaujalo a sice je to víc jak rok, možná dva, co jsem viděl tuto epizodu, moc se těším, až budu v SAO pokračovat. Díl se mi opravdu líbil. Uvidíme... ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama