Reklama

Reklama

Vianočný zázrak

(TV film)
  • USA Hats Off to Christmas!
Trailer

Obsahy(1)

Životy malého Scottyho a jeho mamy Mie navždy zmení príchod sympatického Nicka. Ktovie, možno práve on je ten vymodlený zázrak...! Pôvabná Mia (Haylie Duff), lojálna a naozaj tvrdo a oddane mladá manažérka rozkošného malomestského obchodíku s vianočnými čiapkami, len ťažko skrýva sklamanie, keď ju jej šéf Michael (Jay Brazeau), pre ktorého pracuje už viac ako desať rokov, postaví pred hotovú vec – chce, aby zaučila jeho syna Nicka (Antonio Cupo), pretože ho plánuje vymenovať do pozície vyššieho manažéra vo firme, presne tej istej pozície, o ktorú sa uchádza sama Mia! A hoci Nick je neprehliadnuteľný fešák, ktorý má navyše za sebou celkom slušnú kariéru obchodného konzultanta v New York City, Miu jeho školenie nekonečne frustruje – no len do chvíle, keď sa Nick spriatelí s jej synom Scottym (Sean Michael Kyer) a dokonca mu začne pomáhať s prípravou na blížiaci sa festival vyrezávania tekvíc! Lenže... Jej viera v Nicka sa rýchlo vyparí ako para nad hrncom, keď sa Nick ktovieprečo napokon na festivale ani len neukáže. A tak aby syna uchránila ďalšieho sklamania, rozhodne sa Nicka radšej preventívne úplne vylúčiť zo svojho i Scottyho krehkého života! Nicka tak čaká naozaj ťažké rozhodnutie, či sa pre život v malebnom Wilsonville dokáže vzdať svojho predošlého, pompézneho a plného výhod a pôžitkov vo Veľkom jablku! Nuž a kým Mia zúfalo hľadá spôsob, ako presvedčiť Scottyho, aby pokračoval v prerušenej fyzioterapii, vďaka ktorej by jedného dňa mohol konečne vstať z invalidného vozíka a opäť chodiť po vlastných, začne si uvedomovať, že práve Nick je možno tým vymodleným vianočným zázrakom, v ktorý už pomaly prestala aj dúfať...! (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Klasická vánoční televizní jednohubka se všemi klady a zápory, které k tomuhle specifickému, dalo by se skoro říci subžánru, patří. Jedna laskavá duše v nesnázích, jedno nemocné dítě, nějaké ty existenční potíže, jedno dvě nedorozumění, vánoční zázrak, láska, prozření a jeden studený čumák co roztaje. Je skoro až neuvěřitelné kolik variací téhož příběhu lze postavit ze stejných kostek. A ačkoli je to vlastně stále dokola totéž, tentokrát je to příjemná pohodovka, která vánočně naladí dokonce i koncem února. Ovšem přiznám, že v tomto ohledu nejsem možná dostatečně kritický, protože jsem si na ně během let vypěstoval určitou vánoční závislost, stejně jako na některé druhy cukroví. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemná vianočná jednohubka,, ktorá sa perfektne hodí do obdobia týchto sviatkov, je v nej skutočne všetko pretvorenie ľudského podvedomia, láska či už matky v dieťaťu, kolegov medzi sebou, či láska muža a ženy. Antonio Cupo je nenormálny sympaťák, ale úlohu som mu absolútne neveril, asi preto, že sa dokázal na klaďasa zmeniť v priebehu 20 minút filmu, a celý zvyšok filmu išlo o chlapca na vozíčku, ktorému sa snažil splniť jeho sny spoločne s jeho matkou. Jednoducho ako hovorím patetická zlátanina, ktorá ak ju pozeráte v období vianočných sviatkov navodí príjemnú atmosféru a nemôže ničím uraziť, na druhej strane, keby som to pozeral počas roka moje hodnotenie by bolo o niekoľko stupňov horšie. 47% ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická šablóna vo vianočnom prevedení. Takže to isté, čo už sme mohli vidieť v nespočetnom množstve filmov. Aspoň že to prostredie vianočného obchodíku bolo trochu originálne a ani tie postavy mi neprišli nejaké príliš klišovito presladené. Čo sa však o samotnom deji povedať nedá. Mladý sebavedomý biznismen z NY sa vracia pred Vianocami domov do svojho rodného mestečka, kde zastal čas, no a ako tomu už zvykom býva - čaro sviatkov obmäkčili jeho výsostné ego, a ... žili šťastne až kým nepomreli. Inak, tá bankárka Valerie (Kendra Anderson) na mňa pôsobila oveľa sympatickejším dojmom ako hlavná postava Mia (Haylie Duff). ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama