Reklama

Reklama

VOD (1)

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (385)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Sandler a Aniston opäť v páre, ale so Skús ma rozosmiať to má pramálo spoločné. Nie je to vtipná romantika, ale humorné to je na moje prekvapenie naozaj dosť. K tomu sa pridáva detektívka v štýle Agatha Christie a mne sa zdalo, že všetko funguje od začiatku do konca. Jediná škoda, že je to projekt Netflix a v kinách to nebude dostupné. Môžem len pochváliť všetky herecké výkony, celkovo super vybratý kásting, a Jenniferine outfity. Príbeh samotný nie je náročný, ale zas nie je ani slabo prepracovaný a keďže je to predsa len komédia, zasluhuje si o to väčšie uznanie. Pobavil som sa a neváham preto aj trochu nadhodnotiť. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Nepovedal by som, že by som vyslovene trpel, ale je to fakt ďalšia "madisonovka" v poradí a tie majú v DNA zakorenené, že sú to braky. Sandler nie je samozrejme ani herec a v poslednej dobe nadobúdam dojem, že ani komik. Takže mu ostáva jediné plus a teda, že je to sympaťák. A u Jennifer to platí rovnako (s tou výnimkou, že pár rokov dozadu nám všetkým rozpaľovala lýtka všade, kde sa objavila...). Bočné postavy boli hádam všetky osviežujúce ale Evans na čele. Tupotu celého filmu ale zhrniem skôr vo všeobecnej rovine: Čo ma na filmoch tohto razenia vždy zarazí. Nie je to vtipné, tobôž inteligentné, je to zjavne veľmi nákladné, v podstate po každej stránke je to nanajvýš priemerné, zakaždým to prerobí, ale točí sa to so švajčiarskou presnosťou už dobrých hádam 10 rokov. Ako to? ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nikdo asi nepochybuje o tom, že Sandler už nějakou dobu komedie netáhne. Trailer na Murder Mystery mě ale celkem zaujal, tak jsem si řekl, že si nějakou tu slaboduchou komedii na Netflixu zase pustím. Navíc si k sobě mohl dát někoho mnohem otravnějšího než Jenny Aniston. Výsledek je přiznaná parodie na Agathu Christie a ačkoliv se člověk občas trošku zasměje, vyloženě doporučit bych to mohl pouze fanouškům těchto kdysi známých herců. Neškodných 7/10. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jediným plusom novej Sandlerovky je to, že sa vyvaruje nechutných vtipov. Hm, ona sa vlastne vyvaruje akýchkoľvek vtipov. Znudený pár sa po rokoch vydá na dovolenku a zažijú extrémne nudné dobrodružstvo behom ktorého sú podozriví z vraždy a musia dokázať svoju nevinu. Ale je to totálna nuda. Žiadnych pokusov o vtipy som si nevšimol. Celý čas tam len niečo neustále kecajú a popritom sa striedajú lokácie. Dokonca aj Dany Boon je totálne nevtipný a znudený. To už je čo povedať. Výsledkom je totálna strata času. Sandler už nemá čo ponúknuť. 3/10. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Sandler je uz ako 100x vyluhovany caj, nikdy to nebol inteligentny herec, vzdy bol u tych zaostalejsich. Preto ho silne nemam rad, jeho komedie su ..... nasprostaste a hlupucke filmy. Trochu do priemeru to potiahla vyborna Jennifer Aniston - stale tvrdim, ze hrat vie. Jo a scena s Ferrari bol vyborna, uz len kvoli tomu sa oplati film vidiet : 55 % ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (13)

  • Film vytvoril na Netflixe nový rekord, a to v počte účtov, ktoré film zhliadli počas prvých troch dní. Konkrétne to bolo 30,869,863 účtov, z toho 13,374,914 pôvodom zo Severnej Ameriky a 17,494,949 zo zvyšku sveta. (Astonko)
  • Ugandský plukovník říká, že po atentátu v roce 1994, když se probudil z kómatu, se za 9 měsíců narodilo dítě jeho bývalé snoubence Madeline Le Buttelierrové s miliardářem Quensem – pozdější intrikánka Grace Madeleine Ballard, anglická herečka a jediná nemanželská dcera a dědička miliardového jmění. V záběru, kdy ji Audrey (Jennifer Aniston) „googluje“ na svém iPhonu je na Wikipedii napsáno, že se narodila v březnu 1988. Nemohla být tedy dcerou starého miliardáře Quense. (horskejvlk)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (viac)

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

06.05.2020

Netflix si oficiálně objednal pokračování k akčnímu thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (Thor: Ragnarok) v hlavní roli. Snímek předstihl ve sledovanosti všechny nejzásadnější snímky… (viac)

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (viac)

Reklama

Reklama