Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím sa dozvedá, že Malcolm má v pláne dostať Darhka z väzenia, a to vďaka informácii od Andyho. Ale Darhk neplánuje len utiecť, ale chce si zobrať späť aj svoje schopnosti. Malcolm preto pošle svojich stúpencov do skrýše tímu Arrow, kde musí bojovať s Theou a Laurel. Podarí sa im získať späť sošku, ktorá Darhkovi dáva jeho schopnosti. Ale prehrám nie je ani zďaleka koniec... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (4)

mourek10100 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže Laurel jo? Ten konec byl celkem smutný určitým způsobem, jelikož k Laurel nějaký vztah mám, ale také se mi nechce věřit, že by zmizela natrvalo ze seriálu. Smrt přece v komiksech neznamená nic. Leda že by měli plány s Royem..No hlavně ať už vypadne ten Spartanovo brácha, ten je děsně otravnej. ()

Dave12345678 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda celkově nebyla špatná, až na posledních 7 minut. Zemřela totiž Laurel. Je to má oblíbená postava a jako Black Canary neměla umřít! Kromě Olivera a Roye je to jediná postava z komiksu. To měla radši umřít Felicity, Thea, nebo kdokoli jiný, ale Laurel?! Bylo to velmi smutné a emotivni. Navíc Laurelina poslední slova byla o Felicity. Ježiši! Její smrt byla jen prostředkem k tomu, aby se Arrow více věnoval dramatu mezi Oliverem a Felicity. To je opravdu katastrofální rozhodnutí autorů seriálu! Rozhodně to dost potáhne dolů mé celkové hodnocení 4. série. Mimo jiné mě v této epizodě naštval John, také má na její smrti své zásluhy. 52% ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama