Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darhk oznámi Oliverovi, že uniesol jeho syna Williama a pustí ho len vtedy, ak stiahne svoju kandidatúru na starostu. Oliver je donútený odhaliť pravdu o svojom synovi, čo spôsobí konflikt medzi ním a Felicity. Potom požiada o pomoc superhrdinku z Detroitu menom Vixen, ktorá pomocou kúzla vypátra miesto, kde je William uväznený. Avšak tam nájdu len Darhka, ktorý medzitým zmenil chlapcov úkryt. Tím zistí zdroj Darhkovej tajomnej sily a podarí sa mu ju zničiť. Vyjde najavo, že ten, kto uniesol Williama, bol Malcolm. Felicity sa s Oliverom rozchádza... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (2)

mourek10100 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

fajn epizoda a teď zase čekat. Jsem rád, že je konečně Damien pryč, nijak extra mě nepřesvědčil. Zas se na scénu dere Dark Arrow, kterej je hodně fajn, i když teď bez ruky a musim přiznat, že mi vyhovovalo, když se Malcolm s Oliverem přátelsky bavili, ale tak co. Stále mi přijde, že je tam moc postav a každý nedostane tolik prostoru, ačkoliv to celkem zredukovali. Dva jsou v Legends of Tomorrow (s ptákama 4) a původní Arsenal je pryč úplně. Takže kdo ven, když je mám všecky celkem rád. Diggle (nově Spartan) je prostě best bro a autorita, Thea prošla velkým vývojem od první série a rozhodně má své místo, dokonce i ta Laurel ujde. Takže, Felicity? Vixen a Constantine mi vyhovujou na ty jejich hostovačky, snad se dostane z pekla, ale vlastní seriál bych nechtěl. ()

JG9 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Docela dobrej díl, hlavně Vixen potěšila ale je tu jedna kravina říkají proč nezavolá Constantina a Oliver řekne že může akorát že je v pekle ale proč tedy ho na pomoc nezavolali nebo je to alespon nenapadlo když umírala Thea?8/10 ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama