Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Vo štvorici po Slovensku" - Zábavný cestopis slovenských hercov, ktorí objavujú krásy a tajomstvá svojej vlasti. To by celkom šlo. Lenže... to by musel tým našim krásnym Slovenskom putovať niekto úplne iný ako toto quarteto blbečkov z trapnej "Partičky". Lukáš Latinák nestojí za veľa, ale toho aspoň ešte ako tak znesiem. Zato zvyšnú trojicu Miezga, Klemka a Jakab nemôžem ani len cítiť. O ich hereckých kvalitách som vždy silne pochyboval, nikdy sa mi nepáčil ich humor a po zhliadnutí niekoľkých dielov tejto relácie sa mi sprotivili aj ako ľudia. Odpad! ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Partičku poznám a aj keď sa určite nedá považovať za prezentáciu inteligentného či hlbšieho humoru, na slovenské chudobné (aj finančne, ale hlavne mám na mysli ich dramaturgčnú stránku ) televízne pomery je to pomerne slušná zábava. Tv show Vo štvorici po Slovensku vychádza práve zo základov, na ktorých bola budovaná jej staršia sestra. Určite je to originálny a zaujímavý nápad ako Slovákom prezentovať to najlepšie čo doma majú a ani o tom nevedia prostredníctvom televíznych kamier, známych zabávačov a detektívnych indícií. Lenže počiatočné nadšenie po prvom dieli opadlo a zostal po ňom pocit pramálo využitého potenciálu a humorných vsuviek. Z konkrétnych zaujímavostí našej vlasti sa naozaj spomínajú väčšinou len tie, ktoré pozná skoro každý, možno preto sú priblížené len veľmi povrchne a oveľa väčší priestor sa venuje nezáživným konverzáciám hlavných protagonistov. No a taký Kemka je neskutočne na nervy lezúca trápna a nudná osoba, ktorú by som určite zo seriálu vyhodila (a nikomu by asi ani nechýbal). Hviezdička za nápad, za aspoň pár panoramatických záberov a za skvelého Lukáša Latináka. ()

Reklama

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Čakal som trošku iný formát, niečo na spôsob Beara Grylsa (myslím kameru), a všetko je to také moc "umelé", ale čo sa spoznávania môjho krásneho Slovenska týka, tak sa teším na ďalšie diely. Niektoré hlášky boli ozaj vtipné. Napokon, uvidíme čo prinesie pokračovanie. (Juraj Kemka o smrti Štúra: "Som ti hovoril, že v Modre zmodrel !") :)) ()

frype 

všetky recenzie používateľa

naozaj nápadité a želal by som si aj viac dielov o krásnych miestach na Slovensku (mimochodom veľmi rád by som si pozrel aj niečo podobné z ČR.) Hodnotenie sa môže zdať premrštené ale ja som to hltal diel za dielom a hodnotím viacero faktorov. Docielená bola super pohodička, zábava a aj slušná dávka náuky. ďakujem za takýto projekt a to aj preto lebo v dobe, kedy som to sledoval som bol par týždňov pred tripom po Slovensku. ()

Polcas 

všetky recenzie používateľa

Na tento cestopis som sa veľmi tešil,kedže túto štvoricu hercov mám celkom rád a takisto mám rád aj prírodu.Tešil som sa že sa dozviem niečo viac o slovenských pamiatkach.Ono to vyzeralo celkom nádejne,no ku koncu mi hrozne vadili tie na silu hrané a niekedy až trápne scénky.Rozhodne sa to dalo urobiť omnoho krajšie(viac prírody,viac pamiatok a menej sileného humoru). Edit: Za druhú sériu by si chalaňi (na čele s Danglom) zaslúžili po papuli. Trápne,nevtipné divadlo... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)

Reklama

Reklama