Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Cha se převlékne za modela, aby vyřešil případ, který mu byl přidělen. Nebude to ovšem nic jednoduchého, protože modela nepřipomíná ani z dálky, natož z blízka. (Zíza)

Recenzie (6)

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Nečekala bych, že to někdy řeknu, ale vidět Ji Hwana v těch prvních minutách, pro mě bylo utrpení. Skoro jsem se odmilovala. Naštěstí to Yoo Ri dala zase všechno do pořádku a já si mohla užívat mého oblíbence v plné kráse. A teď k filmu... Upřímně řečeno, ten není nic moc. Nebo jo, na konci, při té módní show jsem se lehce roztekla, ale nejsem si tak úplně jistá, jaký podíl na tom má scénář. Zkrátka, z prostředí modelingu jsem viděla už lepší filmy. A jako komedie je to taky podprůměr. 3* ()

Kordus 

všetky recenzie používateľa

Korejská varianta Slečny drsňák, akorát tady se po place neproducíruje Sandra Bullock, ale Kang Ji Hwan. Naprosto předvídatelné, přesto hodnotím docela vysoko. Případní gayové, kteří ulítavají na asiatech ať si přidají ještě jednu hvězdičku :) ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrá komédia. Má veľmi dobrý príbeh o schopnom detektívovi, ktorý svoju prácu robí najlepšie, ako vie, ale hygiena, poriadok a dbanie o svoj zovňajšok sú to posledné, čo ho zaujíma a tak špina a zápach sú jeho každodenným poznávacím znamením. No keď sa v prostredí mužského modelingu začne obchodovať s drogami a jeho jediný kolega, ktorý okrem neho spĺňa výškové limity pre mužského modela je zranený, detektív je nútený urobiť všetko preto, aby sa stal skutočným modelom a úlohu pomôcť mu v tom dostane uznávaná návrhárka, s ktorou sa pozná už zo školských čias. Spracovanie je celkom slušné, ale dalo sa z toho získať aj viac. Spočiatku je to vydarená zábava, celá prvá polhodina, ktorá sa venuje hlavne tejto zaujímavej postave detektíva so svojimi charakteristickými znakmi ma zaujala, no určitým sklamaním je stredná fáza. Nemôžem povedať, že by bola zlá, stále sa to drží nad priemerom a nájde sa tu toho dosť, čo dokáže aspoň trochu zaujať, hlavne spočiatku negatívny vzťah s návrhárkou, ale sklamalo ma práve to, na čo som sa tešil najviac, extrémna premena páchnuceho a špinavého muža s nadváhou na špičkového modela, na moje prekvapenie je to vybavené po omnoho kratšej dobe, ako som čakal a aj chcel a navyše tomu chýbajú nejaké lepšie situácie, čo je škoda. Ale inak sa na to pozerá dobre a po tejto vlažnejšej strednej fázi celkový dojem zase vylepšuje záverečná polhodina, kedy sa to slušne rozbehne. Čo sa týka humoru, som celkom spokojný, toho výraznejšieho nie je zase až tak moc a rozhodne nepatrí medzi tie najinteligentnejšie a ani najoriginálnejšie formy, ale dokáže pobaviť a pár situácií sa aj dosť vydarilo, ako nechcená jazda behom malej potreby alebo hlavný hrdina pod vplyvom drog. S hereckým obsadením som spokojný, hlavný hrdina Kang Ji-Hwan to zahral dobre a hlavne tú prvú fázu, výborná Sung Yu-Ri v úlohe návrhárky, bavil ma aj Shin Jeong-Keun ako policajný šéf a slušný hlavný záporák. Jedine postavy modelov si ma vôbec nezískali, ale to ma ani neprekvapuje. Réžia a technická stránka sú bez problémov, slušný žánrový nadpriemer. Škoda, že si nedali viac záležať na tej premene, práve na tú som sa najviac tešil, ale inak je to celkom slušná zábava. Síce si nie som až tak istý týmto hodnotením, skôr je to tak medzi, ale kvôli mojej obľúbenej Sung Yu-Ri sa veľmi rád prikloním k tomu lepšiemu. 71% ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Komedie, vtipné, vizuálně hezké, akční, žádná hluchá míst. Pohodová korejská komedie, o tučném špinavém policajtovi co se shodou náhod dostane mezi modely na přehlídkové molo a musí pracovat v utajení. Takže velká přeměna, nějaká ta kriminální zápletka, vtipné skeče a nakonci i romantika. ..teda jako styl maj, ale ty naši klucí by to asi nenosili, chlapi jsou chlapi.. ()

matini 

všetky recenzie používateľa

Je to celkem dobrá komedie o hodně zanedbaném policistovi, který se má změnit v modela. Podaří se mu to? No podívejte se na Ji-hwan Kanga a řekněte sami. Ten nenechá nikoho na pochybách :) ()

Galéria (66)

Reklama

Reklama