Reklama

Reklama

Magické striebro - Hľadanie kúzelného rohu

  • Slovensko Tajomstvo Modrej hory 2 (viac)

Obsahy(1)

Po nekonečne dlhom jesennom spánku sa modrí škriatkovia prebudili do tej najchladnejšej zimy, akú kedy zažili. Malé údolie s hospodárstvom, kde žijú červení škriatkovia, je ohrozené obrovským ľadovcom. Ľudia už údolie opustili a červení škriatkovia budú musieť čoskoro urobiť to isté. Dokáže kráľovná Modrá ruža (Ane Viola Semb) pomôcť Drengovi (Johan Tinus Lindgren), kráľovi červených škriatkov? Kráľovná verí dávnej povesti o magickom modrom rohu, ktorý dokáže zmeniť počasie. Pred dávnymi rokmi bol roh ukrytý v útrobách Šedej hory. Keď sa ho kráľovnej podarí nájsť, bude môcť zmeniť počasie a nechať ľadovec roztopiť. Ale modrí škriatkovia nezdieľajú jej odhodlanie a s plánom naopak nesúhlasia. Keď bol totiž roh použitý poslednýkrát, spôsobil katastrofu. Napriek protestom sa ale kráľovná a Drenge vydajú na výpravu za legendárnym rohom... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Podľa môjho názoru slabšie ako jednotka, a to aj keď sa na to pozriem očami detí. Námet ako i dejová linka nepriniesli nič nové, iba osvedčenú schému detského dobrodružstva. Aj to poučenie na záver sa mi zdalo slabšie ako v jednotke. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Docela se mi líbí, jak jsou tyhle pohádky natočeny. Je to celkem profesionální, využívají se hezké exteriéry a celkově hezká místa, dokonce i ta fabrika do toho nějak zapadá. Příběh je takový banální, je to jen honička za kouzelným předmětem, ale pro děti je tohle docela snesitelné, jen se k české verzi asi nedostanou. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Máme tu druhý příběh ze světa modrých a červených skřítků. Je to opět hezké, hlavně dětem se toto dobrodružství bude líbit. Mně už tam přišlo méně té magičnosti, která byla v prvním díle. Ale ta závěrečná píseň „Ta noc vánoční“ je přenádherná. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o první norský 3D film. (Azurose)

Reklama

Reklama