Reklama

Reklama

Sherlock a Watsonová

(seriál)
  • Česko Jak prosté (viac)
TV spot 4
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2012–2019), 109 h 9 min (Minutáž: 39–46 min)

Tvorcovia:

Robert Doherty

Hudba:

Sean Callery

Hrajú:

Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, John Noble, Ophelia Lovibond, Nelsan Ellis, Jordan Gelber, Ato Essandoh, Desmond Harrington (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(154)

Keď sa jeho úspešný, no zároveň tiež veľmi komplikovaný život v rodnom Londýne vďaka jeho drogovým excesom doslova rozsypal na prach, rozhodol sa výstredný Angličan Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) začať odznova na, ľudovo povedané, druhom konci sveta – v New Yorku! Po absolvovaní nevyhnutnej odvykačky mu vrátiť sa späť do života pomáha nielen jeho nová práca zvláštneho poradcu newyorskej polície, pod vedením kapitána Tobiasa Gregsona (Aidan Quinn), s ktorým sa pozná už nejaký ten piatok, ale predovšetkým bývalá skvelá chirurgička, dnes životná koučka Dr. Joan Watsonová (Lucy Liu) – jeho pestúnka, domáca, bodyguardka a asistentka v jednom. Hoci Joan mala podľa pôvodných plánov Sherlockovho otca len dohliadať na jeho uzdravovanie a zabrániť jeho prípadnej recidíve, netrvá dlho a stane sa pre svojho klienta nenahraditeľnou spoločníčkou a prekvapivo i (teda obzvlášť pre Sherlocka) rovnocennou partnerkou vo vyšetrovaní jednotlivých prípadov. A je nepochybne len otázkou času, kedy si vďaka svojmu extravagantnému klientovi, šéfovi, spolubývajúcemu a partnerovi v jednom uvedomí, že ju jej nový život po jeho boku a spolupráca s políciou baví oveľa viac, než by kedy predpokladala. A že možno práve to je ten chýbajúci kúsok skladačky jej života, ktorý konečne zapadne na svoje miesto! (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Pokračování Shazama našlo záporačku

Pokračování Shazama našlo záporačku

13.04.2021

Herečka Lucy Liu (Kill Bill, Kung Fu Panda) hlásí návrat do první ligy, objeví se totiž jako záporačka v pokračování komiksového blockbusteru Shazam! Fury of the Gods od studia Warner Bros. Liu… (viac)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (viac)

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (viac)

Reklama

Reklama