Reklama

Reklama

Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko

  • Japonsko 劇場版 FAIRY TAIL 鳳凰の巫女 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kouzelnický cech Fairy Tail se setkává s tajemnou dívkou Eclaire, která ztratila paměť. Pamatuje si jen, že musí doručit Fénixovy kameny a zničit je. Pokud by se Fénixovy kameny dostaly do nepravých rukou a byl oživen bájný Fénix, došlo by ke konci světa. Dokáží Eclaire, Natsu, Lucy a přátelé zabránit zničení Země? (ptsd)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (9)

prome 

všetky recenzie používateľa

Tradiční fillerový film. Dříve se mi u anime podobné filmy líbily, protože dokázaly zabavit a člověk se znovu setkal s oblíbenými postavami. Jenže v poslední době jsou spíše jenom otravné. Po příběhové stránce průměrné, ale z některých dialogů a neustálého omílání stejných vět jsem celkem znechucen. V půli jsem si přál, aby to skončilo a možná jsem to měl vypnout. Závěr se jim vůbec nepovedl. Ani nevím, za co dávám dvě hvězdičky. Asi za animaci a první polovinu filmu a pár vtipných a slušných scén. Bohužel jich nebylo moc. Zlatá manga. Ta si drží svoji kvalitu. ()

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Oproti serialu samotnemu a dokonca aj OVA epizodam nezazivne a obohrane az bieda. Caka nas ten najotrepanejsi mozny scenar, kde sa film zacne, predostrie sa nebezpecenstvo, pridu hrdinovia, dostanu na prdel, povzbudia sa, zvedu tazke bitky, vyhraju a idu domov. Chyba tu vsetko to, co vo Fairy Tail tak milujeme - epicke suboje, emocie aj humor. Cele mi to prislo take, ze nikomu sa do vyroby filmu prilis nechcelo, napisal sa primitivny scenar, ktory nedosahuje uroven ani fillerovych epizod a pustilo sa to do obehu, aby to zarobilo aspon par jenov. Hrdinovia nepredvadzaju nic nove, len tie veci co sme videli uz milion krat predtym a ich superi tiez nestoja za vela. Mame tu chlapik s kanonom, kopiu Erzy (ktora ma schopnost odstranit jej magicku vybroj) a hlavneho zaporaka, ktory pochadzuje s Natsuom hore-dole, prostrednictvo telekinezy. Predste si nejaku Arc ohlodanu az na kost, kde ostane len to zakladne a vsetko vynimocne chyba a v momente viete, ako vyzera Fairy Tail film. ()

Reklama

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle fakt pěkně podělali... slabší než první Naruto film... Fakt hodně slabí a já se vážně nepo-seru jen z toho že to vzniklo... pěkně trapná nuda, fakt debilní příběh... tolně trapní záporáci.. a naprosto pompézně debilní vyvrcholení... ta Podobnost čistě náhodně z ONE PICE doslova mlatí do očí... se divim že se to rovnou neodehrávalo v ALABASTŘE! O_O ()

Firebolt 

všetky recenzie používateľa

V podstate to z objektívneho hľadiska nebolo až také zlé. Po tých šiestich mesiacoch čakania, kým sa to dostalo do Európy, by človek čakal trochu viac, ALE - Z grafiky bolo vytrieskané čo sa dalo, kladné postavy si udržali vlastnosti, za ktoré ich fanúšikovia majú radi, a záporné postavy boli zaujímavé a jedinečné. (Teda až do chvíle kedy sa z hlavného záporáka vykľul úplne gýčový zloduch) Ťažko povedať, či je kladom alebo záporom, že tvorcovia stavili na klasický "Fairy tail" štýl, teda motív "nakama" a neskôr pomsty za gildu. Ktovie, možno keby vymysleli niečo iné, mal by snímok napokon väčšiu hodnotu. Súboje obstojné, i keď tie záverečné kvôli krátkej stopáži príliš nevynikli. O 15 minút viac a boli by hodné zapamätania...Napriek tomu všetkému je však každopádne vidieť, že Fairy Tail sa dokáže presadiť aj ako film. Síce priemerný, nenadchne, no na druhú stranu ani neurazí. ()

mp5991 

všetky recenzie používateľa

Tohle se hodně nepovedlo. Jak je seriál hrozně roztahaný, tak film je naopak až moc uspěchaný, což odnáší hlavně souboje, které se jednak odbývají rychle a jednak postrádají sebemenší náznak čehokoliv, co by obhájilo jejich výsledek. Navíc bych řekl, že má film i horší animaci než seriál, takže oslňující přehlídka magie se fakt nekoná. Škoda, děj si myslím, nebyl vyloženě špatný, ale působí to opravdu odfláknutě. ()

Galéria (95)

Reklama

Reklama