Reklama

Reklama

The Mindy Project

(seriál)
  • USA It's Messy (neoficiálny názov) (viac)
Trailer
USA, (2012–2017), 44 h 5 min (Minutáž: 21–28 min)

Tvorcovia:

Mindy Kaling

Hudba:

Jesse Novak

Hrajú:

Mindy Kaling, Ike Barinholtz, Ed Weeks, Chris Messina, Adam Pally, Beth Grant, Ed Helms, Anna Camp, Xosha Roquemore, Stephen Tobolowsky, Bill Hader (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(117)

Obsahy(1)

Mladá lekárka sa snaží nájsť krehkú rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom. Čudácki kolegovia jej však túto snahu rozhodne neuľahčujú.  Mindy (Mindy Kaling) je skúsená gynekologička, ktorá zdieľa vlastnú prax s niekoľkými ďalšími lekármi. Vychádzať s nimi dobre je však neraz ťažké. Jej kolega Jeremy Reed (Ed Weeks) je chodiaca definícia zlých správ. Naviac, nielenže s Mindy zdieľa prax, ale niekedy navštívi aj jej posteľ, i keď ona sa mu, samozrejme, usiluje odolať. Je pekný a zábavný, ale zväčša býva zahľadený do seba. Danny Castellano (Chris Messina) je Jeremyho úplným opakom - koná neuvážene a má tendenciu kradnúť Mindy jej pacientov. Neustále Mindy kritizuje, komentuje jej nevyrovnaný milostný život i nedostatok profesionality. Každý okrem Mindy však vie, že v skutočnosti jej prácu tajne obdivuje. Dannyho ťažké detstvo jeho snahu uspieť skomplikovalo, ale stal sa z neho zanietený lekár, čo však Mindy nerada priznáva pred ostatnými.
Okrem lekárov dopĺňajú tím aj recepčné. Prvou je Betsy Putchová (Zoe Jarman), ktorá je mladá, úprimná a ľahko ju možno vyviesť z miery, no neustále na Mindy myslí a snaží sa ju niečím ohúriť. Druhou je Shauna Dicanio (Amanda Setton), sebavedomé dievča z New Jersey, ktorá je voči Mindy naopak ľahostajná, tajne však miluje Dannyho.
Mindy je v neustálom kontakte so svojou najlepšou priateľkou z univerzity, Gwen Grandyovou (Anna Camp), ktorá je dcérou guvernéra. Gwen je veselá, no nie veľmi inteligentná žena, ktorá v minulosti zvykla vymetať večierky, na čo si však našťastie nikto okrem Mindy nespomína. Dnes je Gwen šťastne vydatá za finančného analytika a má 6-ročnú dcéru, no Mindy je aj tak stále nablízku.
V čase, kedy sa Mindy snaží rozbehnúť svoju kariéru, stretne muža, ktorý prejde jej súkromným testom (medzi kritériá ktorého patrí napríklad žiadna drogová závislosť a žiadne utajené manželky). Iba čas ukáže, či jej osudy skončia šťastne alebo jej pátranie po šťastí bude trvať dlhšie. (Incantator)

(viac)

Galéria (1 062)

Reklama

Reklama