Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (57)

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

,,ANO!'' --- Tak tohle bylo zatím asi nejvíc. Hned tak to něco nepřekoná a to se v rámci legrace rád občas kouknu na nějakou ,,libůstku''. Viděl jsem už lecos. Asylum je pověstné řadou majstrštyků. Vzpomňme všechny ty hurikány, žraloky vs chobotnice, chobotnice vs mega žížala atd... Já tu nebudu ani psát koment k ději tohohle něčeho, ani nebudu spoilerovat. To chce vidět na vlastní oči ! Doporučuji nějakou párty a něco k tomu popít. Zábava zaručena ! Ti co mně znají se asi budou ptát, proč jsem dal tu hvězdu... Rád odpovím. Za tu neskutečnou odvahu hraničící s drzostí. Tvůrci se prostě nebáli ničeho. Pokud cokoliv ve filmu potřebovali, prostě si to vyanimovali na písíčku... Prostě všechno co bylo třeba. Jinej by se třeba zalekl, ale Asylum ne. Je třeba tanky? Budou tanky! Je třeba V2? Bude V2. Je třeba krteček s kalhotkama? Jasně bude krteček... Většina animací byla děsná, ale pár jich celkem ušlo. A tak si říkám, že s kvalitnějším scénářem by šlo natočit nějaké plnohodnotné béčko... Tohle je však minimálně háčko :-). Ale za těch 10 Kč, za které jsem DVD nové koupil - za těch to rozhodně stálo! Jedna masožravá bakterie. * ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pripravte si kapesníčky, pretože toto vás určite dostane do plaču. Od smiechu, alebo od ľútosti. Aj keď ide o ,,neoriginálny,, snímok, teda o mockbuster filmu IRON SKY, niečo na ňom predsa len je. Tá atmosféra filmov z rokov dávnych, kedy sa na mítingu lacnej filmovej spoločnosti povedalo - ,,Dajme do toho všetko, čo diváci milujú,, pričom vznikli bludy ako napr. SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS. Už len názov je výstižný, presne ako v tomto prípade. Neváhať, popri kapesníčkoch aj vychladenú 52ku a ide sa na vec. Čo keď nás náhodou v blízkej budúcnosti obsadia pozostatky Tretej ríše a budú chcieť obsah tohto filmu? ()

Reklama

Terzeus 

všetky recenzie používateľa

Nech je Asylum aký je, jedno tejto mega ultra lacné filmy točiacej spoločnosti nejde uprieť - keď už niečo točia, dajú si záležať aby to bolo dementnejšie než je to zdravé. V tomto tzv. sci-fi trileri to platí dvojnásobne. A rovno so všetkým! Scenár síce pôsobí ako prehliadka imbecility ale z nadhľadu je skôr vidieť ako si Asylum užíva to, že ich filmy sa nehrajú na chytrých rozprávačov príbehu ale vyžívajú sa v ich bezuzdnej hlúposti a uletenosti. Herci, pokiaľ tých šašov možno tak nazvať, by mohli stáť na prahu spisovného zrodu výrazu "neherec". Osobitnou kategóriou je technická stránka filmu. Odhliadnuc od naprosto debilnej strihovej skladby (kto videl aspoň 1 film od Asylum, vie o čom je reč) až po špeciálne efekty sa jedná o naprostú frašku... opäť v tom naprosto uletenom štýle, ktorý si uvedomuje, že je totálne na nič tak to náročky zhoršuje. V tomto kontexte je priam WTFoidným faktorom robot v poslednej štvrťhodine. Prečo teda tá 1*? Je to debilná filmárina ale sú aj ďaleko nepozerateľnejšie kúsky. Réžia síce nudí už v prvej minúte ale dá sa to cez to preniesť v celku bez následkov (min. vizuálnych a sluchových, o rozumových u koho ako). Spomínaný nadhľad Asylumu, snaha parodovať seba samého do krajnosti a užívať si svoju neformálnosť, hrubosť a imbecilitu ma však rozhodne nepustí k tej najhoršej hranici hodnotenia a tak udeľujem 10%. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Áno, uvedomujem si... ide o zetkový Asylum. Nie som ani slepý, videl som tie hrôzostrašne lacné efekty ktoré vyzerali akoby patrili z PC hry z roku 2002. Videl som aj tie neherecké výkony ktoré iba urážajú túto profesiu. Produkcia nedokázala zabezpečiť ani snežné vozidlo a tak to vytvorili pomocou CGI efektov. Nebola tu ani vločka snehu ktorá by pripomínala zasneženú Antarktídu, celé sa to nakrúcalo v štúdiu. Expedícia mala miesto teplého oblečenia na sebe rifle a jesenné kabáty ale aj tak ma to chytilo a bavilo od úplného začiatku až do konca. A pevne verím tomu, že sa scenárista zabával pri tvorení tohoto opusu viac, ako ja pri sledovaní výsledného "produktu". Toľko skvelých narážok, irónie, humoru a sebareflexie som od Asylumu videl iba v snímke SHARKNADO 2, nikde inde nie. Robo-Hitler, UFO raketoplán, svet v strede zeme, Doktor Mengele a pokusy na ľudoch... Všetko s čoho by sa dala spraviť paródia na Tretiu Ríšu sa tu nachádza..Možno niekomu prekáža to, že sa tu robí sranda s takej vážnej témy ako pokusy na ľuďoch ale ruku na srdce..... Je ti ba Asylum ktorý by nedokázal uraziť nikoho, iba sám seba. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)

Reklama

Reklama