Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o záhrade a všetkom, čo s ňou súvisí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rád som sledoval partiu okolo Martina Čurdu a robili to naozaj dobre. O to väčší šok som zažil 30.3.2014, kde na mňa vybehli úplne iní ľudia s tabletom a nekonečnými otravnými predelmi. Čo sa stalo som sa dozvedel tu: http://huradozahrady.sk/?p=8 Takže tak na Slovensku, priatelia.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že vo svojom voľnom čase sa rád rýpem v zemi a s chuťou experimentujem. Starostlivosť o záhradu, pestovanie zeleniny, ovocných stromov alebo okrasných rastlín pôvažujem za príjemný relax. Takže zrozumitelné rady, typy a inšpirácie, ktoré poskytuje táto relácia mi prídu vždy vhod. Expert na záhradníctvo a záhradný dizajn Martin Čurda je výborným sprievodcom, ktorý tejto práci rozumie a je ochotný sa podeliť o svoje vedomosti a skúsenosti aj s televíznymi divákmi. Takže, „Hurá do záhrady“. *** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Za malý čas je povedané skoro všetko podstatné, chcelo by to popracovať na témach, na ich náväznosti, na ľudskosti moderátora, vyhodiť zbytočné presuny a vyšperkovať témy, spomenúť približnú trhovú cenu jednotlivých prísad, fólií a celkovej roboty zo všetkým nakoniec, inak by som privítal aj dlhší program, ale celkovo je to veľmi fajn, podstata tam je. Takýto program tu dlho chýbal. Je to veľmi dobré. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama