Reklama

Reklama

SOS 100 - Narodeninový špeciál

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Skeč show ako zábavný program štvorice protagonistov/Daniel Dangl-Petra Polnišová-Peter Sklár-Roman Pomajbo/ za účasti tých, ktorí v nej boli doteraz parodovaní. SOS pri príležitosti 100.vydania zábavnej relácie. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

SOS som ako zábavnú reláciu mal veľmi rád. Taktiež špeciál k 100. vydaniu bol skvelý, ale nebol úplne podľa mojich predstáv. Nebavil som sa pri ňom až toľko, ale stále to bola kvalita v zábave. Len škoda, že ako reláciu to onedlho ukončili. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Fakt podivuhodná vec sa stala. Tento narodeninový špeciál má lepšie hodnotenia ako klasické SOS. S tým úplne nesúhlasím, ale každopádne táto unikátna časť bola skvelá. Ďalšie zistenie je, že v relácii SOS je na prvom mieste P. Sklár a Dangl až na konci a tu je na začiatku :). Možno to znie fakt hlúpo, ale takto to je lepšie. 80% **** ()

frolish 

všetky recenzie používateľa

V tychto chvilach uz mojej najoblubenejsej slovenskej relacii mierne dochadzal dych a castejsie sa objavovali nejake tie trapne a nepodarene scenky (zverinec na cele s Polnisovou ako vevericou som neznasal). 77 minut prvotriednej zabavy sa po stovke dielov holt neprodukuje lahko, ale uplny fail to rozhodne nebol a som rad ze sa tejto partii podarilo fungovat na slusnej urovni tak dlho. ()

Reklama

Reklama