Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Davey sa nikdy v živote necítila taká sama. Jej otec je mŕtvy, zavraždili ho pri prepadnutí a teraz ju matka aj s mladším bratom berie do Nového Mexika, aby zostali u príbuzných. Pri lezení v kaňone Los Alamos sa Davey spriatelí s mladým domorodcom Wolfom, jediným človekom, ktorý chápe hnev a strach, čo cíti  Pomaly, s Wolfovou pomocou, si Davey uvedomuje, že musí nájsť silu žiť ďalej. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Ukážka z filmu

Recenzie (5)

zoze 

všetky recenzie používateľa

Žádné srdceryvné drama se zde nekoná. Tu a tam se objeví krásný záběr na krajinku a do toho nějaký indián občas žbleptne nějaké to životní moudro. Ale i přes pomalé tempo a ne moc originální příběh je film docela sympatický a myslím že 60% si zaslouží. ()

Lukoh 

všetky recenzie používateľa

Typická a ničím výnimočná dráma mladého dievčaťa, ktoré sa spamätáva zo smrti svojho otca, ktorú videla na vlastné oči. Po presťahovaní ku svojej tete do iného mesta sa zoznamuje s novými ľuďmi, ktorí jej čiastočne pomáhajú v prekonaní jej trápenia. Film na pokľudný a oddychový večer, no s náladou na drámu! ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Žánrové drama z prostředí Indiánů v Novém Mexiku mě příliš nezaujalo. Respektive neurazilo, nenadchlo a nic nového, zajímavého k danému tématu, nepřineslo. 93 minut úplně zbytečných a poplatných jen těm, co bojují za svá právě v USA. ()

Marqta 

všetky recenzie používateľa

Docela povedený snímek s "into the wild" motivem. Vím že existuje i kniha, ale nečetla jsem ji, což je možná chyba a možná by mi to objasnilo pozadí příběhu a další okolnosti. Takhle bez kontextu na mě film působil místy lehce chaoticky, ale nebylo to nic kvůli čemu by jsem to nemohla dokoukat. Atmosféra je poklidná přes to co se děje a celý snímek působí příjemně realisticky a obyčejně. To co mi vadilo byly postavy, které mi s menšími vyjímkami lezly všechny na nervy a ani poklidná příroda okolo to nevylepšila. Nečekejte od tohoto filmu žádné brutální, nebo psychologické drama, je to spíš takový jednodušší dojemný snímek (lehce nafouknutý) v hezkém prostředí, který sem tam obsahuje nějaký ten dramatičtější moment. Za mě to jsou tři slabé hvězdičky. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Tatanka Means (Martin Ortiz) a Russell Means (Willie Ortiz) boli aj v skutočnom živote syn a otec. Russell, aktivista hnutia amerických indiánov, zomrel na rakovinu pažeráka krátko po skončení natáčania. Jeho postava vo filme má takisto rakovinu. (Sufferer)

Reklama

Reklama