Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledných 12 mesiacov sú agent Národného úradu pre kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Denzel Washington) a dôstojník námornej rozviedky Marcus Stigman (Mark Wahlberg) aj napriek vzájomnej antipatii odsúdení nepohnúť sa od seba ani na krok. Pracujú v utajení ako členovia drogového syndikátu a každý z nich svojmu partnerovi verí zhruba toľko ako zločincom, ktorých zadržaním boli obaja poverení. Keď ich pokus o preniknutie do mexického drogového kartelu a zabavenie miliónov dolárov zlyhá, sú Trench a Stigman svojimi nadriadenými ponechaní napospas osudu. Teraz, keď sa ich všetci snažia dostať za mreže alebo pochovať, sa môžu spoliehať iba jeden na druhého. Ich prenasledovatelia to ale nebudú mať jednoduché, pretože keď celé roky predstierate, že patríte medzi zločincov, nemôžete sa ubrániť tomu, aby ste sa od nich niečomu nepriučili. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Takto nejak si predstavujem pohodovu akcnu buddy komediu. A E. J. Olmos sa fakt podoba na Einsteina :D

Uživateľ pnboss zmazal svoj príspevok.

Uživateľ iamek zmazal svoj príspevok.

Laxik

Laxik (hodnotenie, recenzie)

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale já se normálně těším na film s koženým ksichtem v hlavní roli.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Celkom ma to zaujalo. Je pravda, že som čakal niečo iné. Ale môže z toho vzniknúť veľmi zábavný film.

Kubeska

Kubeska (hodnotenie, recenzie)

Snad to nebude tak tuctové jako Kontraband, už jen kvůli účasti takových herců...

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Anarvin: Nechcem aby to bola komédia a už vôbec nechcem aby sa to náladou blížilo Dannyho parťákom. Od režiséra som čakal chladnú drsnú vecičku.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Práve som dopozeral Contraband a ak to bude aspoň tak dobré, máme sa na čo tešiť. Kormákur, Wahlberg a Washington sú proste zárukou kvality.

Súvisiace novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (viac)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (viac)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (viac)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (viac)

Reklama

Reklama