Reklama

Reklama

The Carrie Diaries

(seriál)
Trailer 2
USA, (2013–2014), 18 h (Minutáž: 41–42 min)

Tvorcovia:

Amy Harris

Predloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrajú:

AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania LaVie Owen, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Freema Agyeman, Matt Letscher, Lindsey Gort (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o mladosti Carrie Bradshawovej (AnnaSophia Robb).  Píše sa rok 1984 a život 16-ročnej Carrie Bradshawovej nie je práve jednoduchý. Po smrti ich matky je Carriena mladšia sestra Dorritt (Stefania Owen) čoraz neovládateľnejšia a ich otec Tom (Matt Letscher) ledva zvláda bremeno zodpovednosti, ktorým je povinnosť vychovávať bez akejkoľvek pomoci dve tínedžerky.
Náročné chvíle Carrie uľahčujú jej priatelia: sladká a usilovná Mouse (Ellen Wong), sarkastická a sebaistá Maggie (Katie Findlay) a citlivý Walt (Brendan Dooling). Život na predmestí v Connecticute je však príliš jednotvárny nato, aby Carrie odpútal od jej každodenných starostí. Carrieiným jediným snom je dostať sa z mesta preč, a to aj vtedy, keď do školy príde nový výmenný študent Sebastian (Austin Butler), ktorý svojím vzhľadom aj správaním rýchlo upúta jej pozornosť a prinesie trochu života do ospalého mesta. Keď Tom ponúkne Carrie miesto stážistky v právnickej firme na Manhattane, dievča neváha a súhlasí. Svetlá a pozlátka New Yorku Carrie otvoria oči a zmenia jej pohľad na svet. Zdrojom jej inšpirácie sa stane Larissa (Freema Agyeman), štýlová editorka magazínu Interview, ktorá stojí v centre jedinečnej kultúry a stretáva sa s pozoruhodnými osobnosťami. Hoci majú priatelia a rodina v Carrieinom srdci pevné miesto, s Manhattanom, najdôležitejším "mužom" v jej živote, na ňu čaká láska na prvý pohľad. (Incantator)

(viac)

Galéria (140)

Reklama

Reklama