Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 19. února 2012 v Bradley Center (Milwaukee, Wisconsin). Na kartě se sešlo pět zápasů.

1) CM Punk vs. Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston vs. The Miz vs. R-Truth (WWE Championship, Elimination Chamber)
2) Beth Phoenix vs. Tamina Snuka (Divas Championship)
3) Daniel Bryan vs. Big Show vs. Cody Rhodes vs. Santino Marella vs. The Great Khali vs. Wade Barrett (World Heavyweight Championship, Elimination Chamber)
4) Jack Swagger vs. Justin Gabriel (United States Championship)
5) John Cena vs. Kane (Ambulance Match) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (3)

fabuloso 

všetky recenzie používateľa

Raw Elimination Chamber match - viac ako polhodinový zápas v eliminačnej komore plný pekných momentov. Všetci očakávali víťazstvo Chrisa Jericha, no napokon sa konala obhajoba titulu WWE v podaní CM Punka. Beth Phoenix a Tamina Snuka predviedli po dlhšom čase pekný divas match na platenej akcii. SmackDown Elimination Chamber match priniesol víťazstvo Daniela Bryana, ktorý si taktiež udržal svoj titul. Musím spomenúť Santina Marellu. Nemám ho síce rád, ale v tomto zápase ma milo prekvapil. Po zápase napadol Bryana Sheamus, ktorý bude jeho súper o svetový titul na WrestleManii. Po krátkom zápase o US title medzi Jackom Swaggerom a Justin Gabrielom nasledoval main event - John Cena vs Kane. Šlo o tzv. ambulance match, ktorý sa naposledy vo WWE konal pred deviatimi rokmi. Mnohí boli prekvapení, že práve tento zápas uzatváral celú šou, ale stalo sa tak hlavne preto, aby sa začalo s promom k Cenovmu zápasu na WrestleManii proti The Rockovi. Moje hodnotenie celej šou - 7,5/10. ()

Zaujímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „This Means War“ od Nickelback. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama