Reklama

Reklama

Transformers: Zánik

  • Česko Transformers: Zánik (viac)
Trailer 2

Automechanik Cade Yager (Wahlberg) sa snaží uživiť seba a svoju dospievajúcu dcéru Tess (Nicola Peltz) opravovaním nepojazdných vrakov. Zúfalo sa mu nedarí, ale len do doby, než sa z jedného roztrieskaného nákladiaku vykľuje Transformer a práve ten najdôležitejší - Optimus Prime. Cade z toho len ťažko môže mať radosť, pretože Amerika sa ešte úplne nespamätala zo súboja "dobrých" Autobotov sa "zlými" Deceptikonmi, ktorý na konci tretieho dielu zlikvidovali polku Chicaga. Štyri roky potom sú všetci zástupcovia tejto mimozemskej rasy na indexe a elitné vedecké mozgy sa snažia vytvoriť pozemských Transformerov, ktorí by účinnejšie čelili podobným hrozbám. Z minulosti ale vieme, že cesta do pekiel býva dláždená dobrými úmyslami, a inak tomu nebude ani v tomto prípade. To však Cadea príliš netrápi. Zatiaľ. Ako nový ľudský parťák toho najslávnejšieho z Transformerov sa ocitol nielen v hľadáčiku americkej vlády, ale prenasledujú ho aj optimusovi krajania. Do toho všetkého sa jeho dcéra zamilovala, s čím ako otec rozhodne nemôže súhlasiť. Štvrtí Transformeri okrem Wahlberga v hlavnej úlohe prinesú ešte jednu zásadnú novinku - Dinoboty, čo sú mechanickí tvorovia, ktorí vyzerajú ako prehistorické jaštery. Vitajte v transformovanom Jurskom parku. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (200)

Súvisiace novinky

Transformers nabírají scenáristy

Transformers nabírají scenáristy

23.05.2015

Čtvrtý díl Transformers utržil 1,1 miliardy dolarů a stal se nejvýdělečnějším filmem minulého roku. Není tedy divu, že bude série pokračovat, a nejen to. Po vzoru úspěšného Marvelu ji čeká rozvětvení… (viac)

Need for Speed jede dál

Need for Speed jede dál

09.04.2015

Rychle a zběsile 7 je v kinech necelý týden a už vydělalo skoro půl miliardy dolarů. V Hollywoodu si tak lámou hlavu nad tím, kde vyhrabat schůdnou konkurenci, a odpovědí je pokračování Need for… (viac)

Transformeři se rozvětví

Transformeři se rozvětví

28.03.2015

Stará písnička, jiná značka. Když se v Marvelu rozhodli naplánovat několik filmových sérií, které se měly protínat ve velkých týmovkách, byl to velice riskantní plán. Protože ale vedl k Avengers,… (viac)

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

Wahlberga čekají roboti a El Dorado?

21.12.2014

Čtyřka Transformers sice neposbírala moc nadšených reakcí, protože se ale jedná o nejvýdělečnější film roku, pokračování nás nemine. V minulých měsících se hojně spekulovalo o tom, jestli ságu… (viac)

Reklama

Reklama