Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čas do akcie s veľkým A si trojica gangstrov kráti pozorovaním zdanlivo nudného a ničím výnimočného diania v susedstve...  Traja gangstri, ktorí toho už majú v živote dosť za sebou - Kaminski (Christophe Lambert), Rosen (François Berléand) a Molina (Thierry Frémont) – sa nasťahujú do domu v susedstve neslávne známeho drogového dílera Millera. Nie preto, žeby sa im tam ktovieako páčilo, alebo žeby im vyhovovala jeho spoločnosť či nebodaj si nejako zvlášť cenili niektoré jeho vlastnosti... Ale preto, lebo presne o tri dni, ak sa im teda dovtedy podarí ostať neviditeľnými a nič výraznejšie nepokazia, sa im naskytne šanca, akú človek dostane raz za život alebo možno dokonca nikdy. A ak sa im ju podarí využiť, do konca svojich biednych životov budú mať „vystarané“! Kým však ten moment nastane, krátia si nekonečne pomaly plynúci čas pozorovaním zdanlivo nudného a ničím výnimočného diania v susedstve... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

deluxxx 

všetky recenzie používateľa

Traja gangstri, ktorí toho už majú v živote dosť za sebou - Kaminski (Christophe Lambert), Rosen (François Berléand) a Molina (Thierry Frémont) – sa nasťahujú do domu v susedstve neslávne známeho drogového dílera Millera. Nie preto, žeby sa im tam ktovieako páčilo, alebo žeby im vyhovovala jeho spoločnosť či nebodaj si nejako zvlášť cenili niektoré jeho vlastnosti... Ale preto, lebo presne o tri dni, ak sa im teda dovtedy podarí ostať neviditeľnými a nič výraznejšie nepokazia, sa im naskytne šanca, akú človek dostane raz za život alebo možno dokonca nikdy. A ak sa im ju podarí využiť, do konca svojich biednych životov budú mať „vystarané“! Kým však ten moment nastane, krátia si nekonečne pomaly plynúci čas pozorovaním zdanlivo nudného a ničím výnimočného diania v susedstve... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mix telenovely a nejakej rannej Tarantinovky o troch gangstroch, ktorí plánujú super duper akciu, ale kým na ňu dôjde, tak skoro celý film sedia v baráku a sledujú susedov. Pričom ich postupne spoznávajú a popritom vedú dementné tvrďácke kecy. Každá postava nakoniec dostane, čo si zaslúži. Tí viac skazení pochcípajú, zomierajúce dieťa sa dočká vytúženej operácie a tí menej skazení sa dajú dokopy. Dokonalý happyend. Telenovela o gangsteroch alebo gangsterka šmrncnutá romantikou? Za mňa strašne lacný a tuctový TV film. 3/10. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama