Reklama

Reklama

Devil's Bridge

všetky plagáty

Obsahy(1)

Sean bere dvojici přátel do divokého zapadákova. Když jsou již hluboko v neznámém terénu, málem přejedou místního farmáře Williama. Situace nabere dramatický zvrat, neboť William se chce pomstít a tak na ně začíná hon. (LIVINGDEAD)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štandardný survival. Traja kamaráti sa vyberú na výlet, skrížia cestu starému buranovi, a ten sa rozhodne, že si na nich zaloví. Takže je to typická naháňačka po lesoch, barákoch, poliach... a súčasne aj môj obľúbený hororový námet. Bolo tu však zopár vecí, ktoré mi vadili. Predovšetkým hneď v úvode je dopredu jasné, kto to prežije (a aj keď záverečný twist sa pokúša o nejaké drobné prekvapenie, v tomto prípade to podľa mňa nebolo vôbec nutné). Ďalej by som privítal o niečo viac brutalitky, o niečo pokojnejšiu kameru, o niečo menej mordov mimo záber, o niečo menej otravného "fuck" v každej druhej vete, o niečo rýchlejší rozbeh a o niečo zaujímavejšieho záporáka. Ale aspoň sa ten dedek s obeťami dlho nepiplal a nenechal ich 10x utiecť. Akcie je našťastie dostatok, napínavé to je väčšinu stopáže taktiež, filmík celkom rýchlo ubieha a nenudí. Samozrejme neprináša nič nové a v tomto subžánri som už videl aj kvalitnejšie kúsky. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Tři hošani si zajedou do vidlákova, kde naserou buranskýho výpitka, kterej má vykérovaný hákáče apod., teda extra spešl vylízanej matroš. No nepotrvá to dlouho a neonácek se rozhodne uspořádat si soukromý lov městských zajíčků. Nic nového pod sluncem, průměrně natočené, kratičké, málo brutální, jakš takš znepokojivé. O víc než průměru se bavit ani nehodlám. 55% ()

Reklama

Reklama