Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donner Pass je místo známé svou hrůznou historií, kde George Donner a jeho parta uvízli v zimě roku 1846 a museli se uchýlit ke kanibalismu, aby nevyhladověli. Ale co když to není jen historie? (cezero)

Recenzie (34)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelná amatérská břečka.Parta neuvěřitelně nesympatickejch kokotů se sejde na chatě v horách, aby tam bez atmosféry za příšerných hereckých výkonů a mizerné režiserské práce chcípala jeden po druhém až do ´´neuvěřitelně´´ nápaditého finiše.Takový filmy mi vlastně ale dávají naději, když totiž vidim jaký sračky jsou ochotní američtí tvůrci točit, tak můj rozepsanej horor by nějaký béčkový video studio mohlo s přehledem koupit a já si jako bonus napíšu erotickou scénu s nějakou strašně nesympatickou píčou s umělejma Déčkama, kterou hned potom sežeru místo pizzy.Za úvodní song a scénu s bouracím kladivem milosrdnou 1*. 15%. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Obvykle sa snažím na tie novinky pozerať nekriticky, ale až ma samého prekvapuje, ako ma tento horor nebavil. Úvod z minulosti vyzeral celkom nádejne, ale potom je to už otrepaná blbosť o skupinke teenagerov, ktorí sú zatvorení na chate v zasnežených lesoch a bojujú o prežitie. Nejedná sa žiaľ o žiadny veľký krvák, ale o obyčajný slasher okorenený prvkami kanibalizmu, ktorý však v tomto mizernom podaní nefungoval ani omylom. Postavy sú tradične nepresvedčivé, krvi a gore je minimum, a vlastne to nestojí za nič. Normálne som rád, že sa už takéto horory často netočia. Keď už tupá vyvražďovačka, tak radšej uprednostním 80. roky, ktoré zvyknú disponovať aspoň peknou atmosférou. Toto nedisponuje ničím, len nudou. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Je to síce obyčajný, miestami aj trochu ťažkopádny slasher, ale ja som sa celkom bavil. Partia mladých si vyrazí na chatu v peknom zasneženom prostredí, kde im okrem nepozvaných adolescentných návštevníkov (vďaka ktorým sa to zo začiatku motá len okolo otravných postáv), skríži cestu aj podivná osoba, ktorá ich očividne sleduje. Po tom ako niektorí z nich prídu o život, ostatní nadobúdajú dojem, že ide o historicky známeho kanibala Donnera a pokúsia sa o útek. Keďže auto je už tradične nepojazdné, rozhodnú sa na chate zabarikádovať a počkať ako sa situácia vyvinie. A vyvinie sa kadejako; dokonca sa tu objaví aj snaha o nejaké tie dejové zvraty a v druhej polovici filmu sa už prakticky stále niečo deje, takže nudiť som sa nestíhal, atmosféra tiež nebola zlá a tak hodnotím spokojnými 3 hviezdicami. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Donner a pár mužov sedeli v klude pri ohníčku až v takom príjemnom prostredí tých mužov pozabijal a on ich aj zjedol.Potom sa príbeh prenesie do súčastnosti z Donnera je legenda a niektorí tomu príbehu veria a iný vravia že to bolo inak.Na neštastie dva mladé páry a k nim sa pridajú dalši idú práve na tie miesta,kde sa to stalo a pravosť tej legendy si vyskúšaju na vlastnej koži.Bol tam strašne pomalý rozjazd,ale potom sa film konečne trocha rozbehol,len gore tu teraz skoro chybalo.Postavy tu boli sympatické,aj keď sa niektoré správali ako čistí debili,dalo sa na nich pozerať.Logika tu zase hrala až druhé husle ale u takýchto filmov je to známe.Príbeh je čistá,klasická vyvražďovačka,so štipkou originality,narážam hlavne na tú koncovú pointu.Les,partia mladých ludi,osoba ktorá si ich chce dat na večeru a tá koncová pointa,niečo podobné som si myslel,ale aj tak ma to troška potešilo. ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Mě Donner Pass tedy nepřišel vůbec špatný. Žádné hororové orgie se sice nekonaly, ale film mi utekl rychle, nenudil jsem se a příběh byl docela napínavý.Sice mě zklamala předvídatelnost, která finále filmu prozradí hooodně brzo, ale i tak se mi film líbil. Bavilo mě prostředí, legenda, hudba i herci. S Donner Pass nemám žádný problém, viděl jsem daleko horší zvěrstva. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama