Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tak tomuto vravím šialenosť ! Mix exploitation a WIP s Tarantinovimi herečkami s filmu Death Proof. Zoë Bell, Rosario Dawson a Tracie Thoms. Prvá menovaná tu hrá hlavnú úlohu. Ide o totálnu absurdnosť ktorá by sa v osemdesiatich rokoch určite nestratila, no ani v prvej polovici 90´s by hanbu nespravila. Celí dej sa krúti v podzemných ilegálnych arénach kde proti sebe bojujú najsilnejšie ženy sveta. Jedna je bývalá vojačka, druhá väzenka, ďalšia kickboxerka a tak ďalej. Bojuje sa pre potešenie bohatých divákov proste je to v štýle Shootfighter . Je to nelogické ani moc vážne sa to neberie prirodzene ide o srandu skôr pre potešenie okrajových divákov než pre milovníkov bojových filmov. Ako, tlčú sa tu dievčiny v priliehavých tielkach a teplákoch, a to skoro po celú dobu, ale hľadať v tom nejaké umenie je strata času. V drvivej väčšine sa dalo vidieť že dievčiny nikdy nikoho nenakopali do zadku. Koniec v takomto heroickom duchu som čakal od začiatku. Keby taký nebol tak by som sa skôr prekvapil, no tieto filmy idú na zaužívané istoty hoci sa nejedná o film ktorý by mal zarobiť miliardy ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchší príbeh som dávno nevidel ako bol práve tu s príbehom ,ktorý je predvídateľný ako vysielanie sprav na markíze.Film útočí na diváka hlavne brutalitou, rozbitými hlavami či prasknutými kosťami to je ukázané surové a baby sa s tým vobec neserú, ale mohli tam ukázať aj viacej bojového umenia a nie len tu krčmovú bitku. A chýbali mi tam i nejaké pomôcky - nože,mačety,motorová pila a pod. Malo by to tú správnu dávku akcie a góre omáčka by tomuto filmu určite pomohola aby film bol zaujímavejší. Hlavne som sa tešil na boj dvoch najsilnejších alfa samíc, no , ale bolo vymalovane skôr,než som si ten boj mohol aj vychutnať. Konečne prišlo finále, ale ani to nesplnilo moje očakávania, bolo z celého filmu najlepšie, ale chýbala mu gore efektnosť, tam mohli tvorcovia viac pritvrdiť.. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Úplne primitívny film, ale našťastie dostatočne akčný a zábavný. No, tu rozhodne premýšľať netrebalo. Zoznámime sa s hlavnými postavami a hurá do ženskej arény smrti. Všetky sa navzájom podporovali a držali si palce (teda až na jednu), ale aj tak im to bolo hovno platné. Čakal som akurát, že battle dňa medzi hlavnou hrdinkou a najväčšou mrchou (ktorá bola akoby naschvál asi najkrajšia) bude mať trochu iný priebeh, ale to prežijem. Ku koncu krváčik ako má byť. U mňa jednoznačne prevláda spokojnosť, možno aj mierne nadšenie. Bavilo ma totiž čumieť na to, ako sa tie kravy medzi sebou mlátia. A aspoň sa s väčšinou ženských postáv dalo celkom sympatizovať. Keby mali k dispozícii aj iné pomôcky, ako len päste, a sekali by sa tam hlava nehlava na márne kúsky, možno by som dal aj full rating. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skupinka unesených žien sa ocitá v uzavretom labyrinte bez východu. Vzhľadom k tomu že sú pod tlakom vydierania, ich jedinou záchranou a úlohou je súboj na život a na smrť. Celú zábavu za pomoci kamier sleduje hŕstka zvrátených boháčov. Prežije len posledný. Pomerne plochý, ničím zaujímavý príbeh ponúka realistický pohľad na násilie. Súboje a zranenia s tým spojené pôsobia skutočne vierohodne. Raze až v úplnom závere ponúka niekoľko slušných gore záberov, ktoré spadajú pod žáner horor. S rozuzlením sa dostaví aj malé prekvapenie. Tu plusy končia. Inak pôsobí pomerne nudne. Stále dookola to isté. Bitky bez nápadu, "niekto VS niekto", biedne vykresľovanie charakteru osôb, a finish. Za horor by sa dal pokladať aj Krvavý šport s Van Dammom. A to bol rozhodne kvalitnejší snímok - 50%. ()

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Tak tady si rejža naložil větší sousto než mohl pozřít. Nápad a potenciál veliký, ale všechno jede tak na půl plynu. Soubojů je tady docela hodně, vlastně se dá říct, že celý film se neděje nic jiného než že se řežou a lámou krásné holky do krve. Jenže souboje jsou dost nezáživné a po čase nudí svou stereotypností, hlavně to nekonečné škrcení..... myslím, že zlomení vazu by bylo rychlejší. Postav je hodně....... film je krátký, většina postav má příběh, jenže právě kvůli toho množství není šance se nák vžít do jejich kůže. Takže jejich role zkončí a vy si řeknete HMMMMM.... OK a za pár minut nevíte kdo to vlastně byl, nebo si na ni vůbec nevzpomenete. Celý film tahá z podprůměru až závěrečná půlhodinka která nabírá na obrátkach a hlavní hrdinka jde proti všem. Ale abych pořád nepeskoval. Zoe je baba každým coulem, není to sice žádná krasavice, ale něco v sobě má......... možná nákou přirozenou drzost, živočišnost a mám jí rád. Na každý její nový film se s radostí podívám. Potěší i hlavní záporačka, vysoká blondýna s dlouhýma nohama a vyzívavým obličejem, ale pozor !!!! Svou roli proradné, drzé mrchy která má všechno na háku a užívá si všechny zvrhlosti zvládla naprosto dokonale a je jednou z nejlepších hereček z filmu. Potěší pár brutálních scének, ale žádné gore nečekejte, tady se hlavně hraje na pěsti. Sečteno podtrženo............... lehký, ale opravdu lehký nadprůměr. Být tam lepší souboje a víc brutálních technik, klidně bych dal i čtvrtou. Film který neurazí, nenadchne a konec jsem teda opravdu nečekal. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama