Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia jemne a citlivo preniká do pavučiny vzťahov dvoch ľudí - Evy a Šimona. Ich manželstvo sa ocitlo v kríze. Rozišli sa, každý si našiel iného partnera, všetko smeruje k rozvodu. Ale ani jeden z nich nerátal s dcérkou, s jej urputnou snahou, ktorú vynaložila na to, aby rodičia zostali s ňou. (RTVS)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už len Kvietikov hlas je rajská hudba pre uši, plus ten civilný výkon na vynikajúcej úrovni. Inak taká priemerná vzťahová dráma, kde sa dvaja rozvádzajú, on má Vášáryovú za milenku, majú dieťa a čo teraz ďalej? Ako to urobiť tak, aby trpelo čo najmenej? ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

To boli časy, keď sa ešte fajčilo vždy a všade, v nemocnici v ordinácii alebo doma pri deťoch. Dnes už sa to nerobí, ale rozvody boli, sú, aj budú stále rovnako, v tom film nezostarol. Štefan Kvietik je tu za frajerského otca, jazdí na žigulíku, na motorovom člne, strieľa kačky a o ženy nemá núdzu. Popri tom sa dosť nafilozofuje, ale viac sa mi páčil detský a ženský element filmu. Ešteže si odpustili nejaký nereálny happy end, to by bolo o hviezdu menej. –––– Otec sa páči každej žene aj našim deckám, to som ti dúfam už povedala. Tebe sa nepáči? Prečo sa nasilu chceš s ním rozviesť? –––– Rob, ako myslíš. Ale na troskách sa ťažko buduje. –––– Človek musí byť aj trochu sebec, ak si nechce celkom zbabrať život. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Nebylo by to úplně zlý. Pokud by si autoři nějak líp dokázali poradit s koncem. Vše bylo jinak na svém místě. Zmatená manželka, frajírek v Kukurově podání, sobecká milenka a samozřejmě skutočně zodpovedný Kvietik, který to sice všechno spustil, ale nakonec si uvědomil svou zbloudilost.  Fajn, otevřený konce, zvláště v takovýchto příbězích chápu, ale smysl tohoto, kdy manželka seděla se sluchátkem u ucha, manžel znovu volal, do toho nespící dcera a jako třešnička mlýnek od Fedora, mi poněkud unikl. Patrně nemám smysl pro ty správné logické řetězce. ()

Reklama

Reklama