Reklama

Reklama

Danielle Steelová: Na lásku nie je nikdy neskoro

(TV film)
  • Slovensko Niet väčšej lásky (viac)

Obsahy(1)

Keď sa jej rodičia a snúbenec stratia pri katastrofe Titanicu, Edwina Rutherfordová má zrazu na starosti výchovu troch detí ale aj dedičstvo otcových novín. nemá síce núdzu o nových nápadníkov, ale spomienky na stratu blízkych a jej milého ju prenasledujú. Namiesto toho, aby sa snažila nájsť si stabilného partnera, chce vytvoriť doma deťom bezpečné prostredie. Lenže aj deti majú svoje plány a búria sa voči Edwine. Dokáže udržať krehké rodinné vzťahy a dokáže prekonať spomienky na rodičov a snúbenca? Dokáže ešte žiť normálnym životom? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtová plytčina bez zrnka nápadu, od začiatku s nulovou ambíciu zaujať diváka. Film sa v podstate skladá s minipríbehov (o láske), ktoré su naneštastie príliš krátke, aby sa s nimi človek čoby len trošku zžil a aby sa mohli nedajbože vyvíjať. Kludne sa s toho mohol spraviť (3x po 30 minút), myslím že by to bolo štastnejšie riešenie (hlavne s pohľadu potenciaĺnych divákov). Mňa by prvý diel bez problémov odradil. Ináč stratený čas! Toto je VAROVANIE ! Posledných 20 minút som doslova pretrpel, len aby som si bol na 100% istý tým čo som tušil od začiatku. Dámi a páni: Neorobte to !!! ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Půvabná televizní star Kelly Rutherford sice nikdy díru do světa neudělala, ale všechny projekty, kterých se zůčastnila, vždy povýšila svou přirozenou elegancí. Včetně seriálů Melrose Place nebo Gossip Girl. Nejinak tomu bylo i v této velmi nadstandardní adaptaci Steelové, která je velmi zajímavou prací na téma přeživších tragédie jménem Titanic. Takto se setkáváme s příběhem, ze kterého by měly mít radost nejen feministky, ale především každý, kdo chápe důležitost rozvoje ženské emancipace v období před a po 1. světové válce. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama