Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mortdecai, Charlie Mortdecai. Má rád peniaze, neslušné vtipy, alkohol a svoje sofistikované fúzy, zamestnaný je ako aristokrat. V akčnej komédii Mortdecai (áno, film dostal meno práve po ňom) sa vrhne do veľkolepého pátrania po ukradnutom obraze, precestuje polovicu zemegule a bude čeliť mnohým protivníkom. V žonglovaní nikdy nevynikal a pravdu povediac ho ani nikdy neskúšal, teraz však bude musieť vybalansovať partičku solídne nazlostených Rusov, britskú MI5, medzinárodných teroristov a tiež svoju manželku s nekresťansky dlhými nohami. Charlie Mortdecai, svetom ostrieľaný obchodník s umením a na čiastočný úväzok aj podvodník, sa zapája do naháňačky za ukradnutým obrazom. Pre svoju vlasť, pre kráľovnú... a pre peniaze. Obraz by totiž mal viesť k utajenému sejfu až na prasknutie naplnenému nacistickým zlatom. Vyzbrojený verným komorníkom a výstavnými fúzikmi drží v ruke hlavný triumf. Seba. „Počas štúdií na pomerne slušnej druhoradej internátnej škole som prišiel na to, že v bitke môže vyhrať vlastne každý, pokiaľ je pripravený vraziť súperovi prst do oka," hovorí na margo svojho štýlu sám Mortdecai. (Bontonfilm SK)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (viac)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (viac)

Johnny Depp už hledá nacistický poklad

Johnny Depp už hledá nacistický poklad

22.10.2013

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo, že v pondělí bylo v Londýně zahájeno natáčení akční dobrodružné komedie Mortdecai. Název je zároveň jménem hlavní postavy, štramáckého a trochu snobského… (viac)

Reklama

Reklama