Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvý film z austrálskej série Underbelly Files, mapujúcich skutočné kriminálne prípady, sleduje vyšetrovanie vraždy dvoch policajných dôstojníkov Roda Millera (Paul O'Brien) a Garyho Silka (Daniel Whyte), ktorí zahynuli pri streľbe v roku 1998. (IceQueen)

Recenzie (3)

TomStrom 

všetky recenzie používateľa

Kvalita dolů rozhodně nešla, i když to, že celý příběh je odvyprávěn během hodiny a půl je trochu nezvyklé. Opět snaha o autenticitu a stylově natočené, i když příběh je poměrně jednoduchý. Každopádně je to dost napínavé vyprávění o hledání vrahů dvou policistů se skvělým záporákem. ()

LakiyL 

všetky recenzie používateľa

Oproti seriálu je to slabšie. Možno práve kvôli nezvyku ohľadom dĺžky, v ktorej je príbeh povedaný, kde sa seriál sústredí na viac postáv a viac dejových línií. Myslím si ale, že stopáž je tak akurát a z tohto príbehu spraviť seriál ani nemá zmysel. Dobre teda, že natočili TV film a tento príbeh skrátili na hodinu a pol. Čo sa deja a napätia týka, ako som spomenul, je to slabšie a pre mňa priemer. ()

kikin01 

všetky recenzie používateľa

Jak už tady kolega napsal, příběh je odvyprávěn hodně rychle, což ale kvalitu natočení nezlámalo. Ještě jsem neviděl další dva kousky, ale klidně to mohla být několikadílná série o smrti dvou policistů, která by se rozhodně uchytila. Ale zuby nehty se to drží za úžasným seriálem a nezklamalo mě to. ()

Reklama

Reklama