Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellen Youngová zomiera na rakovinu a napriek tomu svojho manžela Briana povzbudzuje k tomu, aby sa zamiloval do zdravotnej opatrovateľky Claire - tak, aby zabezpečila pre svojho muža a len pred nedávnom porodené dieťa Emily šťastný rodinný život. Claire, rozvedená žena s dvoma deťmi, si veľmi váži u Ellen jej silnú vôľu po živote. Napokon je Emily dostatočne silná, aby si ju mohli vziať domov - Claire má v utorok voľno a Ellen trvá na tom, aby ich Claire navštívila. Ellen prinúti Claire sľúbiť, že sa vždy bude starať o Emily a Briana. Ellen po dlhom boji s chorobou zomrie. Claire napokon prijíma Brianovu ponuku na sobáš. Citlivý a dojímavý príbeh ženy, ktorá opúšťa tento svet s rovnakou silou akou sa dokázala držať pri živote. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Klasická televízna sračka, ktorá silou mocou prvoplánovo útočí na divákove city. Všetko ale tak umelo a nasilu podané, že ani pri akomkoľvek chcení som sa nedokázal odosobniť. Tematika je síce naozaj krutá a v reálnom živote musí bolieť, no vžiť sa do problému pri hercoch kategórie FX to ide naozaj ťažko. Nenáročný televízny divák však môže mať úplne iný názor. ()

Ištván87 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem tomu chtěl dát tak dvě hvězdičky, ale bohužel jsem se zřejmě dostal do podobné situace jako Ellenin manžel, takže chápu, že to zřejmě jinak než pateticky ani natočit nejde.... Vypravěčský styl nějakého velkého režiséra by určitě nabízel i nějaké úžasné záběry a to by k tomuhle neslušelo... Protože tahle věc je moc smutná na to, aby se z toho dělalo velké umění.... ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama