Reklama

Reklama

Recenzie (3)

S3MIR 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že tato vtákovinka ma celkom milo prekvapila. Čierna komédia, ako vyšitá. Páči sa mi, keď sa takýto film na nič nehrá a otvorene priznáva, že určite nechce byť ani trochu seriózny. Celý čas je to pekne prepálená absurdná záležitosť. Po veľmi podarenom ukričanom začiatku príde síce trochu uťahaný stred, ale je treba povedať, že sa tam stále niečo deje a zvraty, ktoré v deji prichádzajú sú naozaj nečakané. No a keď si myslíte, že všetko už viete, tak finále vás zase vyvedie z omylu. 4 hviezdy sa možno zdá byť dosť optimistické hodnotenie,ale vysvetlím: normálne by som tomu dal možno tak dve, ale za atmosféru a neotrelosť pridávam tretiu a fakt, že ma film po celý čas až do konca prekvapoval skutočne nečakanými zvratmi si zaslúži ďalšiu. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Komorný, čierny thriller odohrávajúci sa v malom časovom i priestorovom úseku. Po tom ako Gina Gershon zastrelí svojho neverného manžela Vala Kilmera a s pomocou svojej kamarátky Kelli Giddish sa snaží zbaviť tela, pred ich karavanom už číha šerif Ray Liotta, čakajúci na povolenie k prehliadke. Nič však nie je také jasné, ako sa z počiatku zdá a tak sú divákovi postupne servírované dejové zvraty, ktoré príbeh (úspešne i úsmevne) ďalej rozvíjajú a mňa to vcelku chytilo. Malý, ukecaný, premyslený filmík, ktorý by luxusne zapasoval ako súčasť nejakého väčšieho celku, napr. Pulp Fiction. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Žena nešťastnou náhodou zabije svojho muža, spolu s kamarátkou sa snažia zbaviť tela a keďže sa do toho podľa očakávania primiešajú ďalšie postavy, môže sa rozprúdiť kolotoč. Na moje počudovanie sa to dalo pozerať bez väčších problémov aj napriek nízkym hodnoteniam na imdb, ale thrillerom by som to teda nenazval. Je to skôr čierna komédia s trochou krvi a gore, ale taktiež preafektovanými postavami, čo mi veľmi nevyhovuje. Pár úsmevných momentov, ináč dokopy nič. Tento snímok má ale jediné šťastie: Už od samého začiatku dáva jasne najavo, že sa na nič nehrá, že nemá absolútne žiadne ambície a ani nimi disponovať nechce. 4/10. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama