Reklama

Reklama

Na hrane zajtrajška

  • Česko Na hraně zítřka (viac)
Trailer 7

Na hrane zajtrajška sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy mimozemská rasa tvrdým útokom zasiahne Zem a nevie ju poraziť žiadna zo svetových armád. Podplukovník William Cage (Tom Cruise), ktorý sa nikdy nezúčastnil ani jedinej bitky, je náhle degradovaný a následne bez prípravy a s mizernou výzbrojou nasadený do takmer samovražednej akcie. Zabijú ho behom niekoľkých minút. Akoby zázrakom však opäť ožíva na začiatku rovnakého dňa. Znova ho tak čaká boj a rýchla smrť. Znova a znova. Zakaždým je však skúsenejší a dokáže svoje rozvíjajúce sa schopnosti lepšie využívať. V boji mu po boku stojí príslušníčka Špeciálnych jednotiek Rita Vrataski (Emily Blunt). Každá opakujúca sa bitka proti mimozemšťanom je pre Cagea a Ritu príležitosťou dostať sa k porazeniu nepriateľa o krok bližšie. (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (viac)

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (viac)

Na hraně zítřka 2 má nového scenáristu

Na hraně zítřka 2 má nového scenáristu

01.03.2019

Po nedávném oznámení plánu natočit hned dva nové díly do série Mission: Impossible současně to zdánlivě vypadalo, že veškeré ostatní rozdělané projekty Toma Cruise půjdou k ledu. Server Heat Vision… (viac)

Reklama

Reklama