Reklama

Reklama

Recenzie (4)

kikuka 

všetky recenzie používateľa

Ono sa The Great Magician trochu vezie na úspešnej formulke Let the Bullets Fly, najmä kombináciou doby (1900) a žánrovou nadsadenosťou, v rámci ktorej siaha ešte "nižšie" (vid komentár JFL k Bullets) a smeruje možno niekam, kam sa chcel dostať Wild Wild West.Takže nielen trailer sa pohráva naozaj so všeličím od kung fu cez mágiu, politické intrigy, spálňové introgy a tak dalej a tak podobne. Čuduj sa svete nebije sa to, má to humor, čo do obrazu i zvuku, a to mi teda uniklo asi veľmi veľa vtipov (Hej, je to frustrujúce, ked tušíte, že tá prekáračka má pointu a keby len jednu, ale ide o hru s homonymami. V čínštine, samozrejme.) Rýchlosť a Tony Leung s Ching Wan Lauom robia divy ešte aj v momente, kedy toho začína byť naozaj všeličoho a všetko naraz. Aj s Japoncami a tankom. ()

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Bohužel nemohu plně ocenit různé slovní hříčky a skryté odkazy tvůrců. Zajímavý námět z dob válečných pánů v Číně 20tých let. Potulný kouzelník chtějící vysvobodit svoji milou z rukou generála a jeho asistenta, odpadlého kouzelníka. Nepřipomíná vám to čirou náhodou jisté dva západní tituly?:) Film trpí do značné míry jistou rozevlátostí, nekonzistencí, kdy přes různé žánrové přemety, jakoby nevěděl co doopravdy chce. Komediální frašku, souboj kouzelníků, milostný příběh, vážný námět? Naštěstí vše zachraňuje vynikající herecké obsazení Tony Leung, Ching Wan Lau, Xun Zhou, a celá řada dalších. Některé fóry a nápady jsou fakt povedené, ať už kouzelnická vystoupení, filmovací scény. Zbytek je bohužel nevýrazný. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Takto ja mam len vypisane obdobia, naktore se delia dejiny Rise Stredu .. toto tu hovori tusim o 20. rokoch minuleho storocia v kontinentalnej Cine ..... no a mna tieto cinske zalezitosti proste nebavia : 30 % ()

Galéria (107)

Reklama

Reklama