Reklama

Reklama

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štyri dievčatá, ktoré spája temné tajomstvo minulosti, sa po rokoch opäť stretnú, ale Milo, ich nočná mora z detstva, ktorý mal byť už dávno mŕtvy, je späť a vraždenie sa môže začať. Prekvapivo podarený slasher, ktorý síce nie je veľmi krvavý, ale výborne pracuje s atmosférou. Najprv sa ten malý vraždiaci fagan len niekde znenazdajky objavuje, aby našu hlavnú hrdinku postrašil, ku koncu je to však boj o život. Slušný výber hlavného záporáka, jeho škrekľavý hlas nemal chybu. Nevšímajte si tie smiešne hodnotenia (najmä tých, čo už "videli" 15000 a viac filmov) a dajte tomu šancu, za pozretie to určite stojí. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Absolútny súhlas s human-om. Neprávom zavrhnutý snímok s vyšpekulovaným faganom a mám podozrenie, že sa tu hodnotia filmy na slepo. Je to proste sympatická, slušne nasnímaná kratochviľa , ktorá si v Mojej zbierke miesto zaslúži. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vcelku neznámy a naozaj vydarený 90´s slasher, ktorý mi sadol lepšie než (zatiaľ) všetky tohtoročné hororové novinky. Zaujímavé, pekne natočené, dobre odohraté, napínavé, s hustou atmosférou a bez nudy. Svojim spracovaním a štýlom mi to pripomínalo tvorbu môjho obľúbenca Victora Salvu a hoci to nebolo bez chýb a pár zaváhaní sa objavilo, fanúšikovia slasheru by sa moc sťažovať nemali. Poteší už len to, ako luxusne sa tu narába s identitou killera, ktorá je prevažnú časť stopáže neistá a človek nevie, či ide o detského vraha, osobu zainteresovanú v pozadí, alebo psychické výplody hlavnej hrdinky, pričom ani odhalenie nič nenaruší a neprinesie sklamanie. Nechcem to zase extrémne vychvaľovať, aby to náhodou nenalákalo nejakých náročných mudrlantov, ktorí to tu potom zdrbú, ale ja som značne potešený. ()

humanbeing 

všetky recenzie používateľa

Milo je výborná strašidelná podívaná, kterých se nevidí zase tak často - s maskovaným zabijákem dnes už skoro vůbec. Pokud si myslíte, že maskovaný kluk z Orphanage má něco do sebe, dejte Milovi šanci a možná zjistíte, že i dětské postavy dokážou být opravdu strašidelné. ()

Reklama

Reklama