Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (44)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

To je pravda to je podľa skutočnej udalosti, to musí byť dobré..Elvis veličina nielen spevu...idem do toho.... UPS:...trápne od kastingu...Shannon a Elvis ? ježišmária...kdeže...vôbec som v ňom nevidel kráľa ...chodil a čudne sa díval...kecal blbiny ktoré hádam mimo blázinca sa ani nehovoria...o čom to celé bolo ? čudná opica ktorá sa robila Elvisom a chodila po ulici potom vošla k Nixonovi...tam bol jediný ako tak svetlý bod keďže Spacey by neskazil hádam ani keby nehral....lenže to stretnutie ? ! ? ! blááábol.....celé zle...nereálne, trápne, nudné a....našťastie krátke...86 minút stačí bohato na kravinu. výborný trefný komentár : MartinezZ ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trošku ma mrzí, že väčšina dobrých scénok už bola zospoilovaná v traileri, ale musím popravde povedať, že som si film užil veľmi dobre. Kevina Spaceyho v role prezidenta beriem skvele a musím povedať, že aj Michael Shannon ako Elvis je vynikajúci. Je síce pravda, že je vidno, že to len hrá a nepozeráme sa na skutočného Elvisa, ale stále to podľa mňa dáva dobre. A najmä musím povedať, že je v jeho hereckom podaní aj najväčšia komédia celého filmu. A rovnako aj posedenie s prezidentom je veľmi dobré. Tieto momenty sú skutočne najlepšou komédiou. Zvyšok je miestami výborný, miestami trošku nudný, ale ani raz som nemal z filmu pocit, že by bol vrcholne otrasný alebo blbý. A ktovie? Možno Elvis aj Nixon mali skutočne toho spoločného viac, než sme si mysleli. Minimálne osudy oboch postihli nešťastné udalosti. Ale nikdy na nich nezabudneme. Osobne som si film užil. A myslím si, že najlepšie bude ak si spravíte vlastný názor. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Mal na konte 31 filmov, vďaka čomu bol odborník na kostýmy a prestrojenia, mal čierny opasok v karate, ovládal kempo a taekwondo, pištol by vlastne ani nemusel nosiť ... no nájdite lepšieho kandidáta na post šéfa Úradu pre narkotiká a nebezpečné drogy. Jasný post pre pána Presleyho. Alebo nie? Zabavila som sa výborne, napríklad taká ukážka karate v oválnej pracovni nemala jedinú chybičku, hudba tiež výborná. A Michael Shannon je BOH ... a Kevin Spacey mu šliape na päty. 3,5* ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Hodně zábavná mystifikace vyfabulovaná na základě několika fotografií a ručně Elvisovou rukou psaného dopisu doručeného Nixonovi, kteréžto propriety dosvědčují fakt, že se tito dva (svého času nejslavnější) Američané kdysi skutečně sešli a že Elvis fyzicky navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu...vše ostatní je čirá (a hodně zábavná) fabulace... Kevin Spacey i Michael Shannon jsou v jejich rolích přesvědčiví...a jsou hlavním důvodem, proč tuhle filmovou jednohubku vidět... ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Je to jednoznačně videofilm a poznáte to hned v prvních pěti minutách. Pokud čekáte nějakou informační hodnotu tak půjdete s hodnocením asi hodně nízko. Čekal jsem že film bude trochu víc rozjetej, až na super herecký výkony Šanona a obzvlášť Kevina z Pejsy to totiž nemá moc co nabídnout, a hlavně Elvis je v tomhle filmu celkem nudař což dost zabíjí celou první hodinu až do setkání ústřední dvojky kde se konečně člověk začne bavit a projeví se tam i ta nálepka "komedie". Nejlepším filmovým Elvisem pořád zůstává Bruce Campbell z Bubba Ho-tep. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama