Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbia La cara oculta (viac)
Trailer 2

Belen, priateľka mladého, talentovaného a úspešného dirigenta Adriana, jedného dňa záhadne zmizne. Zanecháva mu iba odkaz na kamere, v ktorom oznamuje, že spoločný vzťah ukončuje a neželá si opäť sa s Adrianom stretnúť. Adrian si za ňu čoskoro nájde náhradu: mladú, peknú a atraktívnu kolumbijskú čašníčku Fabianu. Záhadný odchod Belen však vzbudí podozrenie, preto jej prípad začnú vyšetrovať detektívi. Ako sa postupne objavujú nové dôkazy, detektívi sú voči pôvodnej verzii príbehu čoraz skeptickejší. Vzniká podozrenie, že v záhadnom zmiznutí má prsty sám veľký maestro a že Fabiana sa môže stať jeho ďalšou obeťou. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (639)

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Filmy tohto druhu nevídam často a preto ma primerane zaujal a bol som s ním spokojný. Samozrejme, že som postrehol viacero nedostatkov, ale divák je od slova dívať sa a nie na to, aby vyhľadával nedostatky a ostatným oznamoval, v koľkej minúte už vedel ako to skončí. Takže spokojnosť bez nadšenia, čo prevedené na hviezdičky znamená štyri slabé. Pri sledovaní som si spomenul na televíznu Klec, aj na to ako ma syn kedysi nechtiac zabuchol na balkóne. A pritom Panic Room asi neznamená, že by tam ľudia mali podliehať panike. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Neviem či horor je správne zaradenie, ale povedzme, že v druhej polovici má k nemu tento film veľmi blízko. Všetkých, ktorých prvá pol hodina veľmi nechytí, musím upokojiť, pretože potom to stojí za to. Zrazu to do seba začína pekne zapadať ako skladačka od Iňaritta, pribudne niekoľko napínavých scén a film je čoraz temnejší. Akonáhle sa v Južnej Amerike spomenul Nemec, bolo mi jasné, že pôjde o bývalého nacistu. Jeho nedobitný bunker má čosi do seba. Španieli si pochvalu určite zaslúžia. Film mi pripadal napínavý, svieži a na dnešné pomery celkom originálny. Jedli by ste staré konzervy z povojnových 50-tych rokov? Isteže, museli by ste...80%. ()

Reklama

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Zajímavá forma vyprávění, kdy vidíme tentýž příběh z úhlu několika postav. Budete napjatí, možná i znechucení, zkrátka ta hodina a půl uteče jako voda. Mám ale problém s ústřední trojkou postav - ani jeden z nich není sympatická lidská bytost, které byste fandili. Jeden z nich flirtuje všude kolem a je nevěrný, další je zlatokopka, další pak naprostá blbka, jejíž velký "plán" je naprosto dementní (ale bez něj by nebyl žádný film). Vůbec si myslím, že ženám tenhle film moc nefandí a kreslí je v hodně špatném světle. PS: Nepochopila jsem, proč měl režisér pocit, že nám opakovaně (a bezdůvodně) musí nabízet pohled na neexistující ňadra Fabiene, pohled pro bohy to rozhodně není. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Film, co tady nemá v době mého shlédnutí ani český překlad, tudíž se k němu nedostala česká distribuce, a přesto ho tady ohodnotilo na více jak 4 tisíce uživatelů. To už samo o sobě něco značí. Minimálně to, že se tady mezi lidmi o tomto filmu asi docela dost mluví. No a není se vůbec čemu divit. Tenhle španělsko-kolumbijský film je totiž tak vydařený thriller, že by to vůbec nikdo nečekal. A o to je lepší, že vlastně bez varování okamžitě udeří. Ono totiž dobrých thrillerů není zase tolik, aby si člověk mohl vybírat a tady se ještě k tomu každých div ne dvacet minut přetočí příběh o sto osmdesát stupňů, což je jenom k užitku. Příběhově jsem si ho užíval, jako hodně dlouho žádný jiný film. A věřím, že nejsem a do budoucna nebudu jediný. Česká distribuce v tomto případě silně pohořela. ()

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Bunkr aneb milostný trojúhelník jen o dvou odvěsnách. Já to manželce říkám pořád, aby nezapomínala klíče. Slušný nápad, vcelku dobře zahrané, byť oba ženské charaktery jsou nesnesitelně hloupé. Konec jsem moc nepobral - to jako fakt?? Ale ten nápad se cení, první polovinu sledujeme nahatou Fabianu, v druhé půlce se dovídáme, že jsme ji nesledovali jen my.... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)
  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama