Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

Diego odpad!

všetky recenzie používateľa

Celou dobu se vlastně dívate na hruď Brooke Hogan, která jde ve stopách svýho otce, která je mladší vylepšenou verzí Joely Richardson:)). Už jen to, že kapitánka lodi je Carmen Electra, triky na úrovni mé první pc hry z devadesatych let a potapejici se ostrov. Není možny, aby o stupidite filmu nevedel sam reziser, kdyz to tocil, podle me existuje jista komunita, ktera ma sebezapreni koukat na porno, ale jsou schopni sponzorovat tyhle softy, aby zakryli svoje uchylny predstavy a v duchu si samy sobe namlouvaj, ze vlastne koukaj jenom na normal horor. ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Já tyhle ne céčkové, ale přímo žetkové monster horory, co se absolutně neberou vážně mám celkem rád a Asylum je pro mě prostě taková továrna na oddechovky, kde se děje neuvěřitelná hromada pitomostí, ale tvůrci se to nesnaží skrývat a nedělají jak to myslí děsně vážně. Něco jiného je koukat a hodnotit na X té pokračování čelistí, které se pořád snaží působit hrozivě s tím, že to akorát ždímá prachy z jedničky a něco jiného je koukat na blbinu, která si na nic jiného ani nehraje. Dvouhlavej žralok, potápějící se atol, rozbitá loď...no prostě napínavej žraločí survival jako jsou Mělčiny nebo In the deep :-D :-D ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ľudský, resp. tvorcovský debilizmus naozaj nepozná hranice. Ako ináč pozerať na tento kanálový sajrajt, kde sa samoukájacia réžia Ch. Raya ( potvrdil svoju pozíciu na špičke môjho rebríčka najhorších režisérov v histórii ) snaží dať divákovi na podnose ranný bľuvanec po celonočnom fláme. Ďalšia vec, ktorú tento snímok dokázal je, že Carmen Electra nemá právo hrať vo filmoch. Na živobytie jej bude stačiť pózovať pre pánske časopisy. Prečo teda jedna hviezda? Zopár rozkrokov tam bolo fajn. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama