Reklama

Reklama

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je bežec na objednávku. Živí sa totiž ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá diery v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom následne na základe jeho analýz - a efektných útekov - odstraňované a zdokonaľované. Teraz nastupuje výkon trestu na novej zákazke, ale pozor: väzenský komplex, v ktorom sa ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc. Tie Ray pred časom vydal knižne a pre tyranského riaditeľa tohto "nápravno- výchovného zariadenia" sa jeho manuál stal doslova bibliou. Ray sa tak ocitá vo svojej vlastnej dokonalej pasci. Nikto navyše nevie o tom, že by bol niečo iné ako radový väzeň, takže priepustka na slobodu po dobre odvedenej práci akosi chýba... Po obvyklých počiatočných nezhodách sa Rayovým parťákom v novom "domove" stáva miestny väzenský boss - Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), ktorý si tu odpykáva trest za kyber-terorizmus. Ani jemu sa vo väzení nepáči. Ale kto iný, než títo dvaja chlapíci by sa mali dostať cez Rayove bezchybné zabezpečovacie systémy a celú armádu dozorcov pod vedením fanatického riaditeľa? A je to, že sa obaja ocitli v tejto bezvýchodiskovej situácii, naozaj len nedorozumenie a zhoda náhod alebo niečí starostlivo premyslený plán? (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Druhý Plán útěku shání obsazení

Druhý Plán útěku shání obsazení

14.03.2017

Když Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger spojili síly, aby utekli ze supermoderního vězení, nebyla z toho v zámoří žádná velká hitparáda. Jejich Plán útěku ale nakonec vydělal 137 milionů… (viac)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (viac)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (viac)

Reklama

Reklama