Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudobný videofilm s použitím parafráz na skladby W.A.Mozarta, A.Glazunova, F.Lehára, J.Straussa a J.Ježka. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

Fingon 

všetky recenzie používateľa

Bílý klavír značky Petrof doprovází "slepý" ladič pian s lennonkami (s odklápěcími černými skly) a rozkládací  hůlkou s laserem - Boris Rösner. Pokud se ve filmu (který si nechala natočit ČST Bratislava na Barrandově) nezpívá (naštěstí jen dvě písně) a zůstává u baletu, stepujících četníků (u Bugatti stepu), tak je to celkem snesitelné... ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Cesta jedného bieleho koncertného krídla aj so svojím ladičom naprieč storočiami od Mozarta až po panelákové sídlisko. Ťažko povedať, co tím chtěl básník říci, dokonca až dvaja scenáristi, možno len to, že hudba je večná. Je celkom nepochopiteľné, ako sa do takéhoto filmu pochybnej úrovne dostala honosná kostýmová aj scénografická výprava a už vôbec nechápem to záverečné defilé kompletnej elity slovenskej populárnej hudby tej doby. Pritom sa tvária, ako ich to baví, čo minimálne u Ráža a Grigorova vyznieva veľmi podivne. Bez toho budovateľského záveru to mohla byť celkom fajn moderná groteska, hlavne to malo ostať bez slov a bez spevu až do konca. ()

Reklama

Reklama