Reklama

Reklama

Policajt

(festivalový názov)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Policajt Yaron je veliteľom skupiny elitných policajtov patriacej k izraelskej protiteroristickej jednotke. Zbožňuje svoju jednotku, chlapské kamarátstvo, svoje svalnaté telo, svoju krásu. S manželkou čakajú dieťa. Stret s radikálnou, násilnou a neobyčajnou skupinou ho stavia do konfrontácie s izraelskými triednym systémom a vojnou zúriacou v jeho duši. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,DNES JE NAŠE NOC.“..... /// Chlapci z jednotky. Yaron masíruje těhotnou manželku a vůbec všichni jsou jedna rodina (kurevský překvapení!). Taky maj průser a Ariel (ne vole, ta mořská víla ne!) má (navíc) raka. Metroušové s vypracovanejma tělama (kromě Ariela – to je ten s tím rakem) jsou mi servírování cca jednu nudnou hodinu. Pak přichází na scénu skupinka revolucionářů, parta nedonošenců s levicovejma názorama (..a přitom chytrej kluk, řek by někdo… - ne milá holka ne, já bych řekl – píča! Ale mě tady nikdo neposlouchá! ,,Milé děti, život prostě není fér!“) A nakonec (uff, konečně!) se jejich cesty (překvapivě?) protnou… Izrael současnosti, ztvárněnej osobou, která má k zachycení reality života a emocí stejně daleko jako já na hrad (prostě jsem ty podpisy nesehnal, no…). Abych nekecal – v závěru se mi líbí onen celkem reálnej pohled na podobný aktivisty (revolucionáře). To bylo fajn, ale jinak - A.C.A.B.! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Vanunu... Zpívám a hraju na klávesy, ale jsem i tanečník, básník a myslitel. 2.) Chystám se vyrazit bojovat za rovnoprávnost chudejch v Židovským státě. 3.) Thx za titule ,,L I B E R“ a ,,PEPU“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Film zobrazuje protiteroristickú jednotku a ja musím priznať, že na partiu drbnutejších vidlákov sa len tak naraziť nedá! V súkromí to boli skôr dospelé deti, aspoň teda podľa tohto filmu mi to tak prišlo. Luxusne ma dorazila scénka, kedy hlavný hrdina balí mladú 15- ročnú servírku, ukazuje jej kvér a vystatuje sa, aký je borec! To sa musí vidieť na vlastné oči! No a hlavný terorista Nathaniel vyzerá ako upír z Twajlajtu ! Vlastne v celom filme je dosť dych vyrážajúcich momentov a nielen preto sa oplatí naň pozrieť. O záverečnej scéne si ale neviem čo mám myslieť. Kto vie, či by bola tak isto luxusná, keby tá mladá puša neotvorila tie dvere... ()

rivah 

všetky recenzie používateľa

Povlovně vyprávěný příběh kamarádů z protiteroristické skupiny a jejich rodin se náhle láme v morálně nejednoznačné drama. Mimořádně zralý debut leccos napovídá o rozrůzněné izraelské společnosti. 90%. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Zvlastny film. V tej policajnej parte, boli podobne charaktery ako v podobnom kusku od talianov, A.C.A.B. Maju sice svoje sukromne zivoty, avsak clenovia jednotky su ich skutocnou rodinou. Tej je povrchne venovana asi prva polovica filmu. Potom nastane razny strih a divak sleduje par mladych vypatlanych idealistov, chystajucich sa na "hrdinsky" teroristicky cin. Clenovia jednotky sa ukazu opat az v samom zavere, ked maju na nich vyletiet. Jednoduche, priamociare, sem-tam detinske. Najkladnejsie hodnotim asi az samy zaver s rukojemnikmi, kedy blondata koza (ktora nam i ukaze svoj chutny zadok) hadze idealisticke traktaty a kedy ich zapalane odhodlanie cinom jedneho z nich zacne kolisat a clovek konecne citi nejaku atmosferu a vnima ich psychicke rozpolozenie. Inak je tempo filmu hodne pozvolne, co sem-tam nudi. Jeden z kladov filmu vidim i v prikladnej intimnej starostlivosti jedneho z elitnej jednotky o tehotnu manzelku, napriek jeho uletenemu spravaniu. Nie je jasne, ci je psychicky v poriadku. Ako celok ma film nepresvedcil. Uvazujuc nad slabou trojkou dam radsej dvojhviezdie. Istotne som videl zaujimavejsie a poutavejsie snimky z podobnym dejom a presvedcivejsimi hercami. Myslim, ze film bude nadhodnocovany, hlavne z dovodu jeho povodu. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama