Reklama

Reklama

Superhviezdy magického sveta Burt Wonderstone (Steve Carell) a Anton Marvelton (Steve Buscemi) kraľujú už od nepamäti pódiám Las Vegas a minimálne rovnako dlho sa im sypú milióny od sponzorov i vďačných divákov, uchvátených ich jedinečnými ilúziami - čo je spolu so všetkým tým bombastickým haló okolo. neoddeliteľne spojeným s týmto biznisom, ako voda na mlyn pre Burtovo neprestajne sa zväčšujúce ego! Nik zatiaľ netuší, teda okrem hŕstky zasvätených, že ich najväčším trikom v súčasnosti je... Balamutenie publika predstieraním ich priateľstva na život a na smrť, pretože v súkromí už dávno nemôžu jeden druhého vystáť! Ich najväčším problémom ale je nekonvenčný pouličný kúzelník Steve Gray (Jim Carrey), ktorého fanúšikovská základňa exponenciálne rastie doslova každým dňom – vďaka mimoriadne extravagantným trikom, vo svetle ktorých aj ich hviezdna šou vyzerá len ako nudné a vekmi otrepané nedeľné matiné. Osud im však predsa len dopraje poslednú šancu vzchopiť sa a znovu nakopnúť vzájomnú, v poslednom čase trestuhodne pokrivkávajúcu spoluprácu... Ibaže to môže vyjsť len za nie práve najreálnejšie vyzerajúceho predpokladu, že si Burt konečne spomenie, čo ho pôvodne doviedlo k mágii – a že z nej obaja opäť nájdu poriadny kus vo svojich srdciach! (TV Markíza)

(viac)

Videá (38)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
01:11
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:31

Súvisiace novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (viac)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (viac)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (viac)

Reklama

Reklama