Reklama

Reklama

VOD (1)

Superhviezdy magického sveta Burt Wonderstone (Steve Carell) a Anton Marvelton (Steve Buscemi) kraľujú už od nepamäti pódiám Las Vegas a minimálne rovnako dlho sa im sypú milióny od sponzorov i vďačných divákov, uchvátených ich jedinečnými ilúziami - čo je spolu so všetkým tým bombastickým haló okolo. neoddeliteľne spojeným s týmto biznisom, ako voda na mlyn pre Burtovo neprestajne sa zväčšujúce ego! Nik zatiaľ netuší, teda okrem hŕstky zasvätených, že ich najväčším trikom v súčasnosti je... Balamutenie publika predstieraním ich priateľstva na život a na smrť, pretože v súkromí už dávno nemôžu jeden druhého vystáť! Ich najväčším problémom ale je nekonvenčný pouličný kúzelník Steve Gray (Jim Carrey), ktorého fanúšikovská základňa exponenciálne rastie doslova každým dňom – vďaka mimoriadne extravagantným trikom, vo svetle ktorých aj ich hviezdna šou vyzerá len ako nudné a vekmi otrepané nedeľné matiné. Osud im však predsa len dopraje poslednú šancu vzchopiť sa a znovu nakopnúť vzájomnú, v poslednom čase trestuhodne pokrivkávajúcu spoluprácu... Ibaže to môže vyjsť len za nie práve najreálnejšie vyzerajúceho predpokladu, že si Burt konečne spomenie, čo ho pôvodne doviedlo k mágii – a že z nej obaja opäť nájdu poriadny kus vo svojich srdciach! (TV Markíza)

(viac)

Videá (38)

Trailer 1

Recenzie (391)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Možno nie blow minder ako som čakal, ale predsa len si to drží svoju formu a neprestáva pridávať na plyn aj napriek jednoduchosti. Jeden s tých filmov, ktoré v dobrej nálade dokážu spríjemniť večer, alebo deň. Inak budú skôr nudiť. Problémom je tak trocha nekonzistentnosť ukazovaného. Chémia medzi hlavnou dvojicou Buscemi a Carell je rozdelená na začiatku a tým sa podľa mňa dištancuje od pozitívnejšieho alebo zaujímavejšieho prístupu. Olivia Wilde ako obvykle sexi, ale tiež tomu chýbal akýsi presah. A Jim Carrey má oficiálne to najlepšie za sebou. Sú to stále tie isté ksichty, stále tá istá maska. Ale aj napriek tomu je to dielo, ktoré neurazí, hlavne ak sa od neho nič neočakáva. A cameo Davida Copperfielda je dosť super. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Přehled citací: "Utratil jsi minulý týden 75.000$ za prostěradla....Jediný majetek cenná listina v hodnotě 200$ z roku 1973 má dnes hodnotu 248$....Zjistil jsem, že hotelová služba mimo hotel nefunguje...Lidi dostali, co chtěli!" hovoří za vše. Závěrečná ukázka praktického mizení diváků ve jménu iluze mě ujistila o jednom, už se o své kufry na letišti nebojím.☺A konečně "Jim Carrey" bez komentáře. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Strašne nevtipná komédia. Ak som pri I Give It a Year písal, že natoľko nefunkčná komédia tu už nebola dlho, tak vďaka Burtovi Wonderstonovi, tu máme hneď ďalší prírastok do rodiny absolútne nudných, schématických zbytočností. Carella normálne môžem, ale tu mi stále tou istou jedinou grimasou po 90 minút, neskonale liezol na nervy. Arkin sa vyslovene strápňuje a Carrey síce možno párkrát rozosmeje, furt je to ale aspoň o dve úrovne nižšie, než by človek od komikov ich mien, v podobnom filme čakal. Dokonca ani to cameo Gillian Jacobs nebolo vtipné. 30% ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Ďalší výstrel mimo úspešnej komediálnej reality. Osobne som tu nenašiel nič čo by vo mne vzbudilo oslňujúce pobavenie. V tomto prípade sa mojou návnadou stala príťažlivá Olivia Wilde, ktorá ma v každom ponúknutom zábere potešila. Nepresvedčil ma však scenár približujúci vzájomný súboj dvoch "kúzelníkov", v ktorom nakoniec Jane podľahla citom a otvorila srdce namyslenému, stroskotanému kúzelníkovi. Niekto sa možno pobavil na na tom ako kúzelník na dôchodku "zmizol" a pri tom bol pod posteľov, či vŕtanie si do hlavy, či triku s holubom, ktorý vyletel zo soľničky, ale pre mňa to bolo len istou formou trápnosti. Nakoniec jediné v celku úspešné prekvapenie prišlo, keď Jim Carry sa objavil v kostýme metalového burana. Film som dopozeral tak dávam 20%. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Nápad komediálně zpracovat souboj kouzelníků, kteří si utahují jak z kouzelnických legend, tak i novodobých trendů magického umění je jistě zajímavý, ale výsledný dojem, není zdaleka tak dobrý, jak by mohl být pod taktovkou zkušenějšího režiséra. Herci jsou celkem fajn, ale z amatérské režie, nic nevykouzlí. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (10)

  • Na konci filmu má Steve Gray (Jim Carrey) samotný vrták v hlave pod iným uhľom, ako keď si ho tam vŕtal. (belinko)
  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)
  • Trik zvaný Šibenice, který předvádějí Burt Wonderstone (Steve Carell) a Anton Marvelton (Steve Buscemi), pochází z dílny Teamu Copperfield. (D.Moore)

Súvisiace novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (viac)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (viac)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (viac)

Reklama

Reklama