Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biznismen Bob Valenz sa stal terčom bezcitného kriminálnika, ktorý si ho zmýlil so zlodejom. Tento zlodej mu ukradol veľkú čiastku drogových peňazí a je iba na Bobovi, či sa dostane z nemalého problému, v ktorom mu ide o život. (JohnRambo)

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taký tuctový televízny komicky prekombinovaný thriller s pár známymi ksichtami. Superman je znova za dobráka, Eric za parchanta a Andromeda za osudovú ženu. Sú tu aj nejaké erotické scény v ktorých možno Lexa niečo ukáže. Možno. V scéne, v ktorej jej bolo vidno do ksichtu, to ona nebola a tak boh vie koho prsia boli aj v scénach v ktorých jej do xichtu vidno nebolo. Celkovo taký jednoduchý thriller na nedeľný večer na Hallmarku. 4/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Občas se dá vyhrabat na starých zaprášených VHSkách opravdu ledasco. Kámoš byl svého času opravdový magor do nahrávání a dodnes nedá na video dopustit – i po těch letech vypadá jak nové. Proto vždy rád příjmu pozvání a pustíme nějaký ten kousek, který mi ani vzdáleně nic neříká. Což byl i případ tohoto filmu. Jakživ jsem o něm neslyšel. Herecké osazenstvo Dean Cain (Superman) a Eric Roberts jsem samozřejmě znal – no a tak proč si nedát nějaké to béčkové drama/thriller s dosti dementní zápletkou. Je fakt, že ta mě absolutně nenadchla – až na těch pár erotických scén a tři mordy jsem se spíš nudil. Je však pravdou, že Lexa Doig je fakt pěkná ženská. Pořád jsem si říkal odkud já ji jenom znám (no a pak mi to došlo, nedávno jsem viděl Jason X). Během prvních 20 minut si tu dvakrát „jako“ zasouložila, takže každý mohl vidět, jaké že to „klenoty“ si doma hýčká Michael Shanks (Daniel Jackson z SG-1). Jinak je to ale celkem o ničem. ()

Pohrobek 

všetky recenzie používateľa

Dost pitomé béčko s naprosto béčkařským hereckým amsáblem: Superman Dean Cain, paběrkující bratr Julie Roberts Eric, podle mého názoru asi tak stejně talentovaný, a Andromeda Lexa Doig. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama