Reklama

Reklama

Príbehy obyčajných ľudí, ktorí zúfalo túžia po ľudskom kontakte v súčasnom svete moderných techológií. Zlyhania v komunikácii ničia ich vzťahy. Byť online v dobe internetu prináša riziko straty identity, krádeže, nehody, poníženia a smútku. Stávajú sa väzňami virtuálneho priestoru a obeťami rizík, ktoré prináša... Tvrdo pracujúci právnik, ktorý neustále visí na telefóne, si nedokáže nájsť čas na komunikáciu s vlastnou rodinou. Odcudzený pár používa internet ako prostriedok na únik z reality ich dávno mŕtveho manželstva. Ovdovelý bývalý policajt sa usilovne snaží vychovať neposlušného syna, ktorý kyberšikanuje svojho spolužiaka. Ambiciózna novinárka vidí svoju životnú príležitosť v príbehu o mladom dospievajúcom chlapcovi, ktorý vystupuje na internetových stránkach pre dospelých. Sú to ľudia okolo nás, priatelia či neznámi, rodina, susedia či kolegovia, ktorí zúfalo túžia po ľudskom kontakte. (TV JOJ)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (536)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Vo virtuálnom svete trávim dosť času. To nepopieram. Ale aby som vďaka tomu do neho vnášal svoje holé fotky s cicinou, no tak to teda pŕŕ. Na fakte hlúpeho odhaľovania cicky sú založené hneď dva z troch príbehov. A je úplne fuk, či to niekto robí z lásky alebo ako zárobkovú činnosť. Tretí z príbehov, ktoré sa vzájomne preplietajú, je o odhaľovaní svojho vnútra, hesiel a čísiel účtov. Na základe čoho si ktosi neznámy fajne privyrobí. Toto ma raz kus štrajchlo, ale strata bola úplne že minimálna, takže nič hrozivé. No verím, že veľa ľudí je dostatočne hlúpych na to, aby sa takéto varovné posolstvá nakrúcali, takže ok. Len to vyústenie do romantizujúceho sebauvedomenia si vybičovaných vášní a skľudnenia hormónov to tam nejako extra nesedelo. Lebo však, ak varovanie, tak poriadne, nie? ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,VÍTEJ, CIN8380, MÁŠ 2 NOVÉ ZPRÁVY. PŘÁTELÉ ONLINE: FEAR&LOATHING.…“ /// Film, při jehož sledování můžete zjistit, že jste rozbití… Osudy, který se dějou. Lidi, kteří je prožívaj, jsou všude kolem nás. V práci, v obchodech, zřejmě i ve vašem bytě. Stejně jako hen ten oný INTERNET. Dramatický situace, když jsou lidi donuceni stoupnout si proti svýmu problému čelem. Bez anonymity sítě. Když musej dělat rozhodnutí pod svým jménem, za kterým je vidět ksicht. Parádní drama, obsazení, filmařina, ale hlavně příběh, kterej mě svojí skutečností, tragickou pravdou a gradací posadil na prdel. S hodnocením půjdu vejš, protože se mi líbí, že scénář všechno nesvádí na internet, ale všímá si i nás, lidí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Honím a chcu za to mít zaplaceno. (takže ty se nebojíš C2C?) 2.) K životu nepotřebuju lidi. Jsem online! 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, ako internet dokáže ničiť ľudské životy. Super námet a super scenár. Mne trocha vadila réžia, pre mňa bol film ladený až moc "dokumentárne", možno by pomohol i lepší strih. Ale inak film hodnotím veľmi pozitívne a každému odporúčam do pozornosti, nielen kvôli filmovému zážitku, ale je tu i veľká výstraha, ktorú by nikto nemal brať na ľahkú váhu. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Populární syžet paralelně probíhajících příběhů, které jsou vzájemně propojeny postavami i ústředním motivem. Že se svět v prdel obrací, ale někde tam v dáli hoří plamínek naděje.. Ač se to na první pohled nemusí zdát, škodlivost a zneužitelnost sociálních sítí je tu brána jen jako symptom, nikoliv příčina. Nezájem proti rodičovské odpovědnosti, projevená důvěra vs. manipulace, komunikace proti odcizení. Za život svedeme spoustu podobných bitev a některé z nich prohrajeme, ale až se bude na konci uzavírat mír, je dobré vědět, že jsme neprohráli válku.. Kdo je překvapen výkonem Jasona Batemana v nekomediální roli, nezná Jasona Batemana.. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná podpultovka, která překvapí způsobem nevídaným. Podobně artově šmrnclé jako 21 Grams, nebo Crash. Rozostřené neonové záběry, spletenec příběhů, konfrontace hlavních postav, několik silných emocionálních scén a éterická hudba. Crash je vizuálně vycizelovanější, 21 Grams je syrové a dirty, ale Disconnect má internet a ten tady hraje prim. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • Jason Bateman (Rich Boyd) sa v krátkom časovom slede predstavil v dvoch snímkach, kde sa vyskytovali takzvaní "lovci identít". Okrem filmu Disconnect to bolo aj v komédii Na cudzí účet (2013). (ywo666)
  • Herec Jason Bateman (Rich Boyd) sa vyjadril, že Disconnect je jeho najobľúbenejším filmom, na akom kedy pracoval. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě New York, konkrétně například v hotelu Saw Mill River ve městě  Elmsford, dále v samotném městě New York, v Yonkers a na Long Islandu. (Terva)

Súvisiace novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (viac)

Reklama

Reklama