Reklama

Reklama

Captain America: Zimný vojak

  • Česko Captain America: Návrat prvního Avengera (viac)
Trailer 2
USA, 2014, 136 min

Captain America bojuje s profesionálnymi zabijakmi, ktorí majú umlčať jeho snahu odhaliť obrovské sprisahanie skupiny zloduchov proti celému ľudstvu. V boji proti presile sa spojí s Black Widow, ďalšou superhrdinkou z tímu Avengers. Po odhalení skupiny sprisahancov a ich diabolského plánu na zotročenie všetkých obyvateľov Zeme požiadajú o pomoc nového spojenca, okrídleného superhrdinu Falcona. Čoskoro sa však ocitnú zoči-voči nečakanému a neporaziteľnému nepriateľovi, ktorým je maskovaný bojovník Winter Soldier.

Po katastrofických udalostiach, ktoré ochrancovia Avengers prežili v New Yorku, sa Steve Rogers, čiže superhrdina Captain America, utiahol do ústrania, pokojne žije vo Washingtone a snaží sa prispôsobiť modernému svetu. Keď však dôjde k útoku na jeho kolegu z organizácie S.H.I.E.L.D., zapletie sa do pavučiny intríg okolo pripravovaného sprisahania skupiny zločincov, ktorí si chcú podrobiť celú Zem. Spoločne s ďalšou superhrdinkou Black Widow, v súkromí Natashou Romanoff, sa Captain America pokúša odhaliť chystaný globálny útok, ktorého cieľom je zotročenie celého ľudstva a súčasne na každom kroku čelí útokom profesionálnych zabijakov, ktorí ho majú umlčať. Keď odhalia skutočnú šírku zákerného plánu nepriateľov Zeme aj ich identitu, Captain America a Black Widow povolajú na pomoc svojho okrídleného spojenca Falcona. Čoskoro sa však ocitnú tvárou v tvár nečakanému a veľmi zdatnému nepriateľovi, ktorým je maskovaný bojovník Winter Soldier. Pod maskou bojovníka na strane zla sa však skrýva muž, ktorého Captain America dobre pozná z minulosti, ba dokonca boli kedysi najväčší priatelia... Problém je, že jeho súčasní velitelia mu vymazali pamäť, aby zabudol na minulosť a on už nikoho nespoznáva. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (215)

Súvisiace novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (viac)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (viac)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (viac)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (viac)

Reklama

Reklama