Reklama

Reklama

Marilyn Manson: Born Villain

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2011, 6 min

Réžia:

Shia LaBeouf

Scenár:

Shia LaBeouf

Hrajú:

Marilyn Manson
(ďalšie profesie)

Recenzie (31)

bartias 

všetky recenzie používateľa

Videoklip k singlu Born Villain je vizuálně trochu chudší a hlavně hodně temnější než to, čím Marilyn Manson krmil své fanoušky dříve. Jako šok, který u někoho může vyvolat znechucení, ale funguje dost dobře. Škoda, že první režijní pokus herce Shii LaBeoufa vyvolává trochu prázdný dojem, že se snaží provokovat a šokovat za každou cenu. ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Odkial veje vietor v tejto LaBeoufovej rezijnej prvotine mozno jednoducho vidiet v osobe, pre ktoru bola vytvorena. Manson sa rozhodol v ramci prichodu v poradi osmeho plnohodnotneho albumu trosku vyprasit stare dobre inspiracne kanaly a vznikla tak za vyraznej LaBeoufovej pomoci bizardna kolaz Shakespearovho Mackbetha, Jodorowskeho Holy Mountain, starych francuzskych surrealistickych filmov, "Kinderfeldu" a ktoviecohoeste. Vysledok pripomina zvratenu vizualizaciu vlhkeho sna Markiza De Sade s prebijajucimi elektrickymi masinkami ;) ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Člověk se u tohodle nemůže zbavit dojmu, že LaBeouf sedí na režijní stoličce jen proto, že MM nechtěl honit herce po place a řešit ty organizační věci spojené s natáčením filmů...Tenhle(hudební)kraťas totiž nese obrazový i dynamický rukopis MM-viděný už třeba v Doppelherz.... V obraze samotném a atmosféře je to labužnická podívaná ale(i když bych rád) nejde popřít, že MM (krom toho, že skoro doslovně-a zručně-opisuje scény např. z holy mountain) už zase a znova vykrádá sám sebe-Chybí tomu něco nového, něco překvapivého, progresivního....Takhle je to vlastně jen další parádní mansonovo musicvideo..............................Na plný počet to není ale na to aby fanouška tohodle stylu znovu pichlavě zabolel fakt, že Phantasmagorie se nejspíš nedočkáme-to stačí :/ ()

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Pozor, nevhodné pre epileptikov, odporcov prepichovania tela, ľudí, ktorím nemajú radi nahých geriatrov, ľudí s fyzickým handicapom či ľudí ktorým príde strihanie vlasov nechutné. A vlastne celkovo ľudí, ktorí sa nenechajú zlákať pseudohlbokými obrázkami. Shia je asi taký intelektuál a duševný hĺbkar ako video s lietajúcim sáčkom Rickyho Fitza. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Chudák Marilyn Manson má po tomto klipu jistě zákaz vstupu na všechny hudební televize. Bývalý hudební kritik a nynější excentrický zpěvák, používající umělecký pseudonym, dokáže stále provokovat snůškou perverzit v porn stylu a nestydí se za svoje obsese. Pro mě je překvapením koho si na realizaci klipu ke své nové skladbě pozval. Je to hvězdný herec Shia LaBeouf, který tentokrát nestojí před kamerou nýbrž za kamerou (jedná se o jeho třetí krátkometrážní počin) a jako režisér dal klipu fazonu, která bude vadit naprosto všem, epileptiky nevyjímaje. Manson na to zvysoka kašle a jeho věčné provokace dávají jasně najevo co si o současném hudebním průmyslu a stavu společnosti myslí. Tentokrát však sexuální podtext vysoce převyšoval obvykle stanovenou normu. Písnička zcela zatlačena do pozadí. Přesto skvělé. 100% ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama