Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (23)

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborný díl, ale pro mě trošku nudný. Vyšetřování se točí okolo vražd dětí v Atlantě a vraždy dítěte v Billově domě. Bill a Holden jsou v Atlantě, ale mají svázané ruce a zatím se nevyšetřuje. V ramci politické nekorektnosti vůči městu se vyšetřování vůbec nerozjede. Wendy s Gregem jedou vyslýchat další subjekt, ale to taky nedopadne moc dobře, takže díl sice zajímavý a velice povedený, ale zároveň trochu nudný. Nakonec to zachraňuje konec, kdy se Bill dozvídá opravdu drtivou novinu. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ťažko v Mindhunterovi hľadať slabé miesta, ale postupne predsa len začína vychádzať na povrch, že čiastočne Joe Tuttle, ale hlavne Jonathan Groff, majú ako herci isté rezervy. Prekvapený a vecou zaujatý výraz skrátka nemôžte používať pri každej scéne oboznamovania sa s novými informáciami. Ani keď ste sympaťák. McCallany je v tomto hodne napred. ()

Reklama

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Billův syn je teda oficiálně psychopat. Nemůžu říct, že bych to nečekala, kluk byl podezřelej už od začátku, ale stejně jsem z toho dostala pěknou husinu (jestli to teda není korona). No představte si, že jste agent FBI, co vyšetřuje sériový vrahy a zjistíte, že váš vlastní syn se podílel na vraždě. To by se z toho jeden posral. Greg se konečně rozhoupal k nějakýmu činu, kromě donášení, a z interview s vrahem bude mít nejspíš trauma dokonce života. Hodnocení: Mindhunter neboli proč nemít děti/10 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Holden vypracuje profil páchateľa, ktorý vyčíňa v Atlante. Keďže zistí, že v štvrti kde detí miznú by bol beloch prihovárajúci sa deťom podozrivý potvrdí starostovi Atlanty, že páchateľom a predátorom ktorý detí vraždí je černoch a je to politicky kontroverzné obvinenie, keďže starosta je černoch. Wendy a Gregg vypočujú vo väznici v Pasadene v štáte Texas Elmera Waynea Heynleyho juniora, ktorý bol od svojich 14 rokov milencom a spolupáchateľom vraha Deana Corlla, ktorý v rokoch 1970 až 73 zavraždil minimálne 28 mladých mužov a chlapcov vo veku od 13 do 20 rokov. Elmer nielen obete Deanovi zháňal, ale sám sa podieľal na ich znásilňovaní a mučení až napokon sám Deana zastrelil potom, ako mu spolu s poslednou obeťou priviezol aj jednu nesprávnu - dievča. Bill na naliehavý telefonát od manželky Nancy odlieta domov, kde sa od Nancy dozvie že ich syn Bill bol prítomný pri úmrtí batoľaťa v dome Nancy a sám navrhol, aby mŕtveho chlapca ukrižovali...Po dlhom čase by som udelil seriálovej epizóde šestku, iba Peaky Blinders, Hra o tróny, Dark a Batesov motel sa dokázali blysnúť rovnako famóznymi epizódami, ktorú nepokazilo ani lesbické rande Wendy. Aj so spoilermi, pretože pred treťou sériou si bude dobré zaspomínať na dej tej druhej aspoň vďaka aj takýmto rozsiahlejším komentárom, bude to jednoduchšie ako odznova pozerať celú sériu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podľa mňa zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Prípad v Atlante ukazuje svoj plný potenciál, pribúdajú obete, čakáme na telefonát ohľadom výkupného, do veci sa zapájajú stále noví policajti a chudáci z FBI začínajú byť zbytoční, i keď sú jediní, ktorí prípady posúvajú vpred. Zaujímavý zvrat nás čaká aj v prípade s mŕtvym dieťaťom a Bill musí ihneď nastúpiť do lietadla domov, aby sa dozvedel, že... ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Scéna z bowlingu se natáčela v Beaver Valley Bowl v Rochesteru v Pennsylvánii. Tato lokace se objevila i ve filmu Kingpin (1996) nebo v seriálu I Am Not Okay With This (od r. 2020). (J.F.B.)

Reklama

Reklama