Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (18)

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aa máme dalšího vraha. Sakra ty dlouhý řasy mu závidím, to by ani řasenka nebyla třeba (hmm přirozená krása). :D Musím říct, že zjištění, že Holden má záchvaty paniky fakt napomáhá napínavosti. Při tom interview jsem čekala na chvíli, kdy ho to zas popadne, nikdy jsem neviděla víc napínavej rozhovor. No a to je tak všechno pro tenhle díl (jo ještě ta vražda na začátku vlastně, sakra umřelo asi 5 lidi a já na to zapomenu). Jinak Wendy má zálusk na barmanku a společně s Billem se snaží udržet Holdena v použitelným stavu. Hodnocení: David Fincher je prostě záruka kvality/10 ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozdíl mezi druhou epizodou a úvodním dílem sezóny mi dal vzpomenout na Pythony a častou větu Johna Cleese: "A teď něco úplně jiného." Tohle bylo hodně odlišné, místo nevýrazného děje přišel další rozhovor s "celebritou" a pátrání po Dennisi Raderovi, navíc mě bavila i omáčka okolo, takže jsem byl plně spokojen. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tie spomienky toho chlapca v aute boli mrazive. A cele to este podfarbovali tie zvuky vlaku v pozadi. Perfektna zvukarina. Naviac dalsia vynikajuca "spoved" Samovho syna vo vezeni este prisadila na celej atmosfere. A cele to zaklincovala ta naivna veta: "To sa tu predsa nedeje." A odpoved agenta: "Deje sa to vsade". Vyborna cast. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stačí sa trochu poobzerať a hneď je čo riešiť, konkrétne sa vyskytla na scéne jedna masová vyvražďovačka v istom rodinnom dome. Pomoc pri hľadaní vraha budeme potrebovať od iného šialenca vo väzbe, ten poskytuje návod na to, ako sa vrah bude chovať, napríklad že s najväčšou pravdepodobnosťou bude navštevovať miesto činu. Takže druhú sériu tým pádom vyhlasujem za definitívne zahájenú. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V Park city v štáte Kansas podaruje manželka mužovi knihu o tom ako bojovať so svojou sexuálnou úchylkou. S Holdenovou pomocou sa podarí kontaktovať a vypočuť odsúdeného Davida Berkowitza, aby na základe analýzy jeho mysle dokázali vypátrať a pochopiť vraha známeho pod prezývkou BTK killer, V dome ktorý patrí Billovej manželke Billovi sa nájde mŕtvola...návrat do koľají ktoré zdobili najlepšie epizódy prvej série. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama