Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy riskuje kariéru, když se přestěhuje, aby se k týmu přidala natrvalo. Pro Holdena a Billa je stále těžší se vyrovnávat s emocionální intenzitou jejich práce. (Netflix)

Recenzie (22)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Wendy sa rozhodne naplno venovať práci v novim týme. Holden a Bill vypočúvajú v Saleme 4 násobného vraha žieň so záľubou v ženských lodičkách a obaja majú problém oddeliť osobný život od pracovného... Nie je to zlé, ale niečo tomu chýba.Náznaky príbehu v Park City v Kansase sú krátke a vyzdvihnúť možno hádam iba vykreslenie toho, ako rodina a blízky nechápu náročnú úlohu policajných vyšetrovateľov pri práci s odsúdenými väzňami a zo strany najbližších sa im nedostáva žiadnej podpory a pochopenia... ()

janesX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne sa odložilo vyšetrovanie nudného prípadu nabok a vrátili sme sa k tomu, o čom tento seriál má byť - k výskumu myslenia sériových vrahov. No aj tak, dve krátke stretnutia vo väznici s vrahom je stále len čosi exkluzívne a zvyšok vyplňuje vata, tentokrát je ňou rodinný život jedného z agentov. Dávam tri a pol. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre viacerých jedna z najlepších epizód mi paradoxne príliš nesadla. Množstvo súkromia, pričom to má síce svoje opodstatnenie, ako sa práca prejavuje v súkromných životoch hrdinov, ale radšej by som trávil viac času vo väzení, či na mieste činu. Scény s neviditeľnou mačkou sa zdajú byť zatiaľ tie najzbytočnejšie v sérii, ale možno iba prebieham udalostiam. No a vrah milujúci lodičky ma masturbáciou pred vyšetrovateľmi príliš neohúril, možno keby za tým všetkým nebola zase dominantná mamina... ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobre, siedma časť z desiatich, už to môžem povedať natvrdo: ak sa niečo ku koncu vyložene nepokazí, pôjde o jeden z najlepších seriálov roka. Napriek vážnej téme je chytľavý a zábavným ho robí chémia medzi postavami (nielen ústredné duo, ale aj jeho partnerky + kolegyňa). Tentokrát navštívime nového sériového vraha a znova je to mrazivé a takmer dokonalé. A som zvedavý, ako to nakoniec bude s mačkou :-) ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sedmička se dobře zaměruje na background hlavních hrdinů a jejich vlastní osobní problémy a nešvary. Divákovi tak dávají tvůrci nahlédnout pod pokličku životů "těch dobrých" a trochu vyrovnává jinak jednostranný drobnohled směrem k těm co jsou za mřížemi, tím pádem centralizuje celkový záběr na danou problematiku. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Dr. Wendy Carr (Anna Torv) si po poslechu nahrávky sundá sluchátka a zeptá se: „Co je v krabici?“ Jde o možnou narážku na Fincherův film Sedm (1995). (Tomas_TM)

Reklama

Reklama