Reklama

Reklama

Pasuggun

  • Južná Kórea 파수꾼 (viac)

Obsahy(1)

Traja študenti strednej juniorskej školy, Ki- tae, Hee- jung a Dong-yoon sú najlepšími priateľmi až do chvíle, keď jedno nedorozumenie medzi nimi vyústi do konfliktu, následkom ktorého jeden z nich spácha samovraždu. Po smrti sa jeho otec snaží vypátrať, k čomu medzi mladíkmi došlo. (sochoking)

Recenzie (3)

ambron 

všetky recenzie používateľa

Priateľstvo je zložitá a krehká vec. Každý v ňom nachádza niečo iné, a očakáva niečo iné od druhých. Pasuggun ukazuje jedno takéto priateľstvo. Téma je to známa, ale napriek tomu je film pozoruhodný - predovšetkým spôsobom rozprávania. Cez spomienky dvoch priateľov sa dozvedáme o jednotlivých udalostiach tak, aby rozprávanie nestratilo na plynulosti. Udalosti sú zobrazované z rôznych pohľadov takým spôsobom, aby divákovi neodhalili všetko. Existujú len náznaky príčin rozpadu priateľstva, ale ako mnoho vecí vo filme, neodhaľujú všetko a tak je divák aktívne zapojený do diania. Tomu napomáha aj vysoko realistický štýl snímania (doslova vyoerskou kamerou) a prirodzené výkony predovšetkým trojice hlavných hercov. Aj preto považujem Passuggun za silný, výnimočný film, ktorý je právom v zahraničí chválený kritikou, ako aj divákmi. ()

Ceres 

všetky recenzie používateľa

Velmi kvalitně vystavěné drama, které se zabývá přátelstvím 3 studentů. Mnohé může odradit to pomalé tempo a celkem pomalu se rozplýtající děj, co se vlastně stalo mezi nima. ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či to bolo titulkami, ale film obsahuje neuveriteľne idiotské dialógy. A to nehovorím, že z hlavných hrdinov bolo treba ťahať odpovede, ako z chlpatej deky! No na skapanie... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama