Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Ink je už stredoškoláčka, ale pre jej drobnú postavu a detinské správanie ju všetci považujú za žiačku základnej školy. Jej tajným snom je dostať sa na rovnakú univerzitu so spolužiakom, do ktorého je tajne zaľúbená. Ten má však problémy s angličtinou a hrozí, že neurobí prijímacie skúšky.
Ink sa náhodne stretáva s hovoriacim káčerom, z ktorého sa vykľuje mocný čarodejník vo vyhnanstve. S jeho pomocou sa z nej stáva magické dievča - Čarodejná učiteľka Pastelková Ink. Začne inkognito doučovať svojho spolužiaka, no má aj konkurenciu. Čarodejníkov aj magických dievčat je totiž v meste čoraz viac. (Palisander)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (2)

Palisander 

všetky recenzie používateľa

(Pozor, spoilery) Mohlo to byť moe. Síce priemerné, ale aspoň s pekne vymyslenými postavičkami. Lenže pedofilné magické zvieratká sú aj na mňa trocha príliš. A nie že nie. Darmo má postava podľa scenára sedemnásť, keď herečka (hoci kreslená) má päť. Sebaironizujúce narážky autorov tým pádom neboli vtipné, ale smutne pravdivé. Utajená epizóda 6 nakoniec vôbec nebola nejako strašná, zato bonusovka č.13 to prdiacim káčerom "vydegradovala" dokonale. Nie, radšej knihu! ;-). ()

JohnyTrava 

všetky recenzie používateľa

Za a, na toto azda nie som dosť úchylný. Za b, bola to totálna sprostosť. Za c, mahó šódžo. Za d, azda všetko do kopy. Je časté, že vás seriál oklame svojim prvým dielom, ale oklamať vás tak prvými 10 sekundami a potom to nahradiť... no nechcem povedať čím. Ešte stále nechápem prečo som po tom siahol a ešte stále toho ľutujem, zahodený čas. Ak netrpíte nejakou vadou, nie ste masochista alebo nenastala nejaká iná nezrovnalosť v ľudskom systéme, tak sa na tento výplod... no jednoducho sa nato radšej ani nepozerajte. Autori to nemohli myslieť vážne ani ako paródiu. Neveril som tomu ale raz to muselo prísť a nejaké anime sa mi znechutiť. Váham medzi absolútnym odpadom alebo jedným bodom. ()

Reklama

Reklama

Reklama